Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 24 2012

Σφηνάκια για Nitro, Eθνική Ασφαλιστική και ΣΕΔ

Σφηνάκια για Nitro, Eθνική Ασφαλιστική και ΣΕΔ
Nitro: Kάποτε ήταν της μόδας οι εκδοτικοί οίκοι να διαθέτουν ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η κρίση στον κλάδο, όμως, ανάγκασε πολλούς «Ρούπερτ Μέρντοχ» να υποστείλουν τις σημαίες τους και να προχωρήσουν σε μη επιθυμητές κινήσεις.

Έτσι, αύριο, πληροφορούμεθα εξ εγκύρου πηγής ότι η EFG Eurobank, καθότι μη φιλανθρωπικό ίδρυμα, θα εκπλειστηριάσει τον "αλήστου μνήμης" ραδιοφωνικό σταθμό Nitro.

Όσοι πιστοί προσέλθετε…

ETE - ΕΕΓΑ: Ζημία απομείωσης ύψους 395,4 εκατ. ευρώ σχημάτισε η Εθνική Τράπεζα, το 2011 για την επένδυσή της στην Ελληνική Εταιρεία Γενικών Ασφαλειών «Η Εθνική».

Η ζημία προκύπτει κατά κύριο λόγω από την επίπτωση του PSI στην οικονομική θέση της ΕΕΓΑ.

Η Εθνική επιβαρύνθηκε και από ζημία απομείωσης ύψους 186,7 εκατ. ευρώ για τη σερβική θυγατρική της Vojvodjanska Bank. Και 32,5 εκατ. ευρώ από την ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ.

Στη Λέσβο «κατεβαίνει» ο αντιπρόεδρος του ΣΕΔ: Άλλος ένας ικανός άνθρωπος της αγοράς, ο Χρήστος Σαμαράς, μέλος του Δ.Σ. (αντιπρόεδρος) του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου, θα διεκδικήσει θέση στη Βουλή στις επικείμενες εκλογές.

Ο Χρήστος «κατεβαίνει» στον Νομό Λέσβου με τον συνδυασμό της Δράσης-Φιλελεύθερης Συμμαχίας και πιστεύει πως μπορούν να υπάρξουν τεράστιες ευκαιρίες απασχόλησης σε όλη την ελληνική επαρχία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v