Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 13 2004

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ: ”Ισορροπία του τρόμου” στο 1 ευρώ!!!

Στο επίπεδο του 1 ευρώ φαίνεται να ισορροπεί αυτό το διάστημα η μετοχή της ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ, εξέλιξη για την οποία ο Χαμαιλέων ουδόλως επιχαίρει, καθώς στη μεγάλη πτώση μιας μετοχής προκύπτει πάντα ζημία για το επενδυτικό κοινό.

Ο όγκος συναλλαγών του τελευταίου διαστήματος δείχνει ότι εκτός από πωλητές υπάρχουν και αγοραστές, ενώ είναι πιθανό ότι η μετοχή έχει γίνει στόχος και για day traders που κυνηγούν το όφελος από την ενδο-συνεδριακή διακύμανση.



Ως εξ αυτού και με δεδομένη την προηγούμενη πτώση, αναμφίβολα η ισορροπία που δείχνει η μετοχή σε αυτά τα επίπεδα δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ”ισορροπία του τρόμου”, για όσους επενδυτές υπέστησαν την πτώση και ευελπιστούν στην αναστροφή της.

Δεν μπορούμε πάντως να μην επισημάνουμε ότι το πρόσφατο profit warning που έκανε μεταξύ άλλων η εταιρία με επιστολή της προς το Χ.Α. (για κέρδη που δεν θα ξεπεράσουν σε ενοποιημένο επίπεδο το 1 εκατ. ευρώ) δικαίωσε τις κατά καιρούς παρατηρήσεις και τα σχόλια της στήλης.

Σχόλια που θυμίζουμε ότι ξεκίνησαν όταν η τιμή της μετοχής βρισκόταν σε πολύ υψηλότερες τιμές (πέριξ των… 5 ευρώ), πριν από το περασμένο καλοκαίρι!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v