Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 30 2004

Εγνατία ΑΧΕ: Μια πολύ ”δυναμική” εταιρία...

Ουδείς αμφιβάλλει ότι η Εγνατία Χρηματιστηριακή, θυγατρική τραπέζης άλλωστε, έχει και ισχύ στην αγορά και επαγγελματικό τμήμα ανάλυσης. Γενικώς είναι μια πολύ ”δυναμική” εταιρία.

Ωστόσο, η περίπτωση της σύστασης για τη μετοχή της… Δυναμική Ζωή, εταιρία στην οποία η Εγνατία ήταν σύμβουλος έκδοσης, κύριος ανάδοχος και market maker, αν τα θυμόμαστε καλά, σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Διότι πολύ σπάνια συμβαίνει μια μετοχή που προτείνεται με τέτοιο ”πάθος” από μεγάλη χρηματιστηριακή -ακόμη κι όταν είναι εμφανές ότι η μετοχή της έχει κάνει κοιλιά- να καταλήγει όχι απλώς στα… τάρταρα, αλλά και εκτός ταμπλό, με προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης, μέσα σε διάστημα ολίγων μηνών.

Όπως δεν περνά απαρατήρητη και η φημολογία που αναπτύσσεται στην αγορά για την αποχώρηση του στελέχους (και μετόχου της ΑΧΕ) κ. Γαβαλάκη, για τον οποίο φίλοι και εχθροί παραδέχονται ότι υπήρξε ιδιαίτερα… ”δυναμικός”.

Πόσο ”δυναμικός” ακριβώς δεν γνωρίζουμε, αλλά ακούμε πολλά και διάφορα. Τα οποία και σημειώνουμε ώστε να αποκτήσουμε σφαιρική άποψη του θέματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v