Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 5 2005

INTERSONIC: Πού πήγε το 8,3% του κ. Γυλλιάδη;

Μια και αναφερθήκαμε όμως στην Intersonic, έχει ενδιαφέρον να εξετάσουμε την τελευταία κίνηση του μετόχου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας, κ. Φώτιου Γυλλιάδη, ο οποίος εν ολίγοις ανακοίνωσε ότι ”έπαψε να ελέγχει” από τις 28/12/2004 δύο εταιρίες που κατείχαν μετοχές της Intersonic σε ποσοστό περίπου 8,3%.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση:

”Ο κ. ΓΥΛΛΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ, μέτοχος, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας INTΕRSONIC ADVANCED TECHNOLOGIES A.B.E.E., ενημέρωσε με τις 876 και 879/29.12.2004 επιστολές του προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ότι από τις 28.12.2004 δεν ελέγχει πλέον, βάσει των άρθρων 7 και 8 του π.δ. 51/1992, την εταιρία P.& G. GROUP S.A. καθώς και την θυγατρική αυτής B.J.G. HOLDING LTD, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσοστό συμμετοχής του βάσει των άρθρων 7 και 8 του π.δ. 51/1992 (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων ψήφου α) που κατέχει άμεσα, ήτοι 2,43%, β) που ελέγχει μέσω της εταιρίας P. & M. HOLDING S.A., ήτοι 4,51 % και γ) που κατέχουν για λογαριασμό του οι κ.κ. ΓΥΛΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ήτοι 1,28% και ΓΥΛΛΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ, ήτοι 1,50%), να μεταβληθεί από 18% σε 9,72% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας INTΕRSONIC ADVANCED TECHNOLOGIES A.B.E.E., ενώ η άμεση συμμετοχή του επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας παρέμεινε αμετάβλητη, ήτοι 2,43%.”

Ω ναι, σωστά το καταλάβατε. O κ. Γυλλιάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intersonic, μεταβίβασε τον έλεγχο αυτών των εταιριών, άρα και του ποσοστού που κατείχαν (που είναι το μισό σχεδόν από το συνολικό του ποσοστό στην εισηγμένη εταιρία), ακριβώς πριν αρχίσει η δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας μεταξύ του Χ.Α. και της Intersonic!

Κι ακριβώς την ημέρα που δέχτηκε η εταιρία την πρώτη επιστολή με ερωτήματα του Χ.Α.!

Για δες κάτι… συμπτώσεις!!!

Σημασία, όμως, έχει και το ποιος είναι ο… αγοραστής αυτών των εταιριών (δηλαδή αυτού του ποσοστού), μια και μόνον οι… τυφλοί δεν έβλεπαν τα χάλια της μετοχής στο ”ταμπλό”.

Να δείτε που η κίνηση αυτή έχει… ουρίτσα!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v