Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 30 2005

Έσφαξε κόσμο με το... μπαμπάκι!!!

Μιλώντας όμως για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ θυμηθήκαμε και το πρόσφατο σχόλιο του ισχυρού ανδρός της Εθνικής Ασφαλιστικής, για την ανάγκη εξυγίανσης της ασφαλιστικής αγοράς εν γένει.



”Η εξυγίανση της ασφαλιστικής αγοράς πρέπει να είναι όσο πιο άμεση γίνεται” τόνισε ο κ. Δούκας Παλαιολόγος Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής,”και προς αυτήν την κατεύθυνση η Εταιρία στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την προσπάθεια του Υπουργείου που διενεργεί ελέγχους σε όλη την αγορά”.



”Προσδοκούμε αποτελέσματα από αυτήν την προσπάθεια” τόνισε με έμφαση ο κ. Παλαιολόγος, κι αμέσως μετά… εξήγησε για ποιόν ακριβώς λόγο τον ”καίει” το συγκεκριμένο θέμα:



”Είναι σαφές ότι το κόστος της μη εξυγίανσης της αγοράς είναι σαφώς μεγαλύτερο από εκείνο της εξυγίανσής της. Προσαυξάνεται δε για εταιρίες όπως η Εθνική Ασφαλιστική που κατέχουν θέση ηγετική και λειτουργούν μόνον τηρώντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες των θεσμών’, είπε ο κ. Παλαιολόγος.

Κι… έσφαξε πολύ κόσμο με το μπαμπάκι!!!

ΥΓ: Επειδή μας ρωτούν πολλοί αναγνώστες ρωτάμε κι εμείς με τη σειρά μας: Τί γίνεται με τους ελέγχους στις ασφαλιστικές εταιρίες; Πότε ακριβώς αναμένεται να ολοκληρωθούν; Διότι το ζήτημα έχει αρχίσει να...χρονίζει!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v