Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 8 2012

Σφηνάκια για Εurobank, ΔΕΚΟ και Interlife

Σφηνάκια για Εurobank, ΔΕΚΟ και Interlife
Eurobank: Σε βαρύ κλίμα έγινε το Σάββατο η ενημέρωση των γενικών διευθυντών της Eurobank από το προεδρείο της εκτελεστικής επιτροπής, το οποίο αποτελείται από τον διευθύνοντα σύμβουλο Νικόλαο Νανόπουλο και τους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους Νίκο Καραμούζη, Βύρωνα Μπαλλή και Μιχάλη Κολακίδη. «Το φαινόμενο Eurobank έκανε τον κύκλο του», φέρεται να είπε στους γενικούς διευθυντές η διοίκηση και ενθάρρυνε τα στελέχη επισημαίνοντας πως «έκαναν έναν άθλο τα τελευταία είκοσι χρόνια», κάτι που δεν πρέπει να ξεχνούν, όπως και τις δυνατότητές τους.

Πρόσθεσαν ότι μέσα από τα έμπειρα στελέχη πρέπει, στον νέο όμιλο που δημιουργείται μετά την εξαγορά της τράπεζας από την Εθνική, να διαφανεί «ποια ήταν η Eurobank». Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος Νικόλαος Νανόπουλος είπε στα υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας ότι δεν θα συμμετάσχει στον νέο όμιλο, καθώς έχει αποφασίσει να αποχωρήσει...

Η ενημέρωση αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα σε ευρύτερη σύνθεση γενικών διευθυντών, βοηθών γενικών διευθυντών και προϊσταμένων τμημάτων.


ΔΕΚΟ: Επιστολή μαθαίνουμε πως απέστειλε ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης προς τις ΔΕΚΟ ζητώντας να ενημερωθεί για το κατά πόσον εφαρμόστηκε ο νόμος για περικοπές δαπανών.

Λέγεται μάλιστα ότι ζητήθηκαν και τα ονόματα των -σύμφωνα με τον νόμο- σχετικά υπευθύνων καθώς και οι αριθμοί φορολογικών τους μητρωών…

Σκληραίνουν τα πράγματα…


Επιλέγουν την ΕΝ.Α. της… Κύπρου:
Μετά τη θυγατρική της Επίλεκτος που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενέργειας, άλλη μία ελληνική εταιρεία εισέρχεται στη Νέα Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (της δικής μας αντίστοιχης ΕΝ.Α.) τους τελευταίους μήνες: πρόκειται για την ασφαλιστική εταιρεία Interlife.

Αντίθετα, εδώ και πολύ καιρό, δεν έχουμε δει κάποια εταιρεία να εισέρχεται στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v