Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 13 2005

Ενα σαφές ερώτημα για τον κ. Αστέριο (update)

Ειδικά για την περίπτωση που ο κ. Αστέριος Δάιος... έλειπε και δεν είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί το ερώτημα, επαναλαμβάνουμε το πρόσφατο δημοσίευμα μας:

Επειδή ο χρόνος περνά και η εταιρία ΔΑΪΟΣ, όπως και ο βασικός της μέτοχος, δεν μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουμε θέσει σε σχέση με την υπόθεση του ακινήτου και των καταστημάτων της Θεσσαλονίκης, ρωτάμε ευθαρσώς και δημοσίως τον κ. Αστέριο Δάιο:

-Έχουν δίκιο εκείνοι που μας πληροφορούν ότι τα περιβόητα πλέον καταστήματα τα οποία πρόκειται να αγοράσει η εταιρία από τον ίδιο (δηλαδή από τον βασικό της μέτοχο ΚΑΙ πρόεδρο ΚΑΙ διευθύνοντα σύμβουλο), έναντι ποσού ”έως και 13 εκατ. ευρώ πλέον εξόδων”, αγοράστηκαν από τον ίδιο τον Ιούλιο έναντι ποσού… 1,75 εκατ. ευρώ, ήτοι ελαφρώς υψηλότερα από την αντικειμενική αξία του 1,65 εκατ. ευρώ;

Εξυπακούεται ότι είμαστε πρόθυμοι να δημοσιεύσουμε την απάντηση του κ. Δάιου στην ίδια στήλη και σε όποια έκταση απαιτηθεί.

Θα μας απαντήσει;

ΥΓ.: Θυμίζουμε ότι ακριβώς την ίδια ημερομηνία, τον Ιούλιο του 2004, η εταιρία αγόρασε το υπόλοιπο ακίνητο (στο οποίο βρίσκονται τα καταστήματα) αντικειμενικής αξίας 6,5 εκατ. ευρώ, έναντι τιμήματος 13,25 εκατ. ευρώ!

ΥΓ2: Παρακολουθούμε επίσης στενά και την πορεία της μετοχής γιατί κάτι πήρε το αυτί μας για ”τιμές στόχους” και για μοίρασμα μετοχών σε κάποιες ΕΛΔΕ. Εφόσον απαιτηθεί, θα επανέλθουμε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v