Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 11 2005

GENESIS ΑΧΕ: Την άκρη του νήματος ψάχνουν οι αρχές

Tην άκρη του... νήματος φαίνεται να αναζητούν στη περίπτωση της χρηματιστηριακής εταιρίας GENESIS το Συνεγγυητικό, αλλά και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, προς στιγμήν εξετάζονται ”όλα τα ενδεχόμενα”, όπως ανέφερε με νόημα στη στήλη παράγοντας της αγοράς πού έχει πλήρη γνώση των διαδικασιών που εξελίσσονται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο, ζητήθηκε αρμοδίως η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για ηγετικό φορέα της εταιρίας. Κάτι το οποίο πάντως δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αλλά έχει συμβεί και στο παρελθόν ως προληπτικό μέτρο, σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι η προσωρινή αναστολή εργασιών της GENESIS αποφασίστηκε ”προκειμένου να εξετασθούν περαιτέρω, στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με τα οποία η ως άνω εταιρία χρησιμοποιεί για λογαριασμό της περιουσιακά στοιχεία πελατών της, ύστερα και από ΔΗΛΩΣΗ του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της, σε ελεγκτές της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που διενεργούν έλεγχο”!!!

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι διερευνάται μεταξύ άλλων και η σχέση της συγκεκριμένης Χρηματιστηριακής με ορισμένες ΕΛΔΕ της Βορείου Ελλάδος, καθώς και με εισηγμένη εταιρία γνωστή για τις περιπέτειες που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια με απανωτές αλλαγές διοικήσεων και ευρύτατη διασπορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v