Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 28 2013

Παραχώρηση Εγνατίας: Μια… ωραία ατμόσφαιρα!

Παραχώρηση Εγνατίας: Μια… ωραία ατμόσφαιρα!
Σε μια… ωραία ατμόσφαιρα θα ξεκινούσε ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού στην περίπτωση όπου τηρούνταν το αρχικό χρονοδιάγραμμα του μνημονίου.

Οι διοικητικές αλλαγές στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και οι καθυστερήσεις στη συμφωνία με τους εργολάβους για τους υπόλοιπους οδικούς άξονες οδηγούν το διαγωνισμό προς τα πίσω.

Ευτυχώς, λένε όσοι ασχολούνται με τα δημόσια έργα και επισημαίνουν τις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών στο Δήμο Παγγαίου.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν στην κατασκευή νέου σταθμού διοδίων επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος του κόμβου Μουσθένης. Τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώνονται έξω από το εργοτάξιο κατασκευής των διοδίων και ζητούν την αναστολή των εργασιών.

Στην περίπτωση όπου προχωρήσει και η κατασκευή του σταθμού διοδίων στην Ασπροβάλτα, οι κάτοικοι της Καβάλας θα πληρώνουν περί τα 10 ευρώ για τη διαδρομή μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι πολλοί από τους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας έπρεπε να λειτουργούν από χρόνια, αλλά «πάγωναν» για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Τώρα, μέσα στην κρίση, το Δημόσιο καλείται να αυξήσει τα διόδια, ώστε να έχει λιγότερα προβλήματα ο ιδιώτης που θα αναλάβει την εκμετάλλευση...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v