Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 11 2013

S&B: Ξεκινά τώρα η αντίστροφη μέτρηση

S&B: Ξεκινά τώρα η αντίστροφη μέτρηση
Με βάση χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας, στις 9 Μαΐου, η εταιρεία Delphi Luxemburg (οικογένεια Κυριακόπουλου και Rhone Capital) κατείχε το 70,015% της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.

Με δεδομένο ότι η SCR Sibelco έχει δεσμευθεί πως θα πουλήσει και αυτή στην Delphi Luxemburg το 19,96% που κατέχει στην S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, όλα δείχνουν πως η Delphi Luxemburg θα περάσει τον πήχη του 90% στην S&B, άρα θα δικαιούται να εξαγοράσει και το υπόλοιπο μειοψηφικό ποσοστό προς 5,80 ευρώ ανά μετοχή.

Η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά λοιπόν θα αποχωρήσει από το ΧΑ και τώρα αναμένεται η «επόμενη μέρα» για την εταιρεία, αναμένεται δηλαδή να υλοποιηθούν οι στόχοι για τους οποίους η διοίκηση της ΑΡΒΑ ξεκίνησε την όλη διαδικασία.

«Η διαγραφή των μετοχών από το ΧΑ θα προσδώσει μεγαλύτερη ευελιξία στην εταιρεία για την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και την εξεύρεση εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης. Η εταιρεία θα εκμεταλλευθεί τις γνώσεις και την εμπειρία της Rhone στις διεθνείς κεφαλαιαγορές», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόσφατη ανακοίνωση της διοίκησης.

Και τώρα, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v