Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 23 2013

Πώς… παίζει Ελλάδα η Eurobank

Πώς… παίζει Ελλάδα η Eurobank
Ιδιαίτερη κινητικότητα δείχνει το τελευταίο διάστημα το management της Eurobank στο μέτωπο τόσο της προβολής των επιδόσεων και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας όσο και της υποβοήθησης των εξαγωγικών επιδόσεων σειράς εγχώριων επιχειρήσεων.

Μετά τις επαφές Καραμούζη και ομάδας στελεχών της Eurobank στο Λονδίνο, ακούμε ότι η τράπεζα ετοιμάζεται να διοργανώσει roadshow για την ελληνική οικονομία στην Αθήνα.

Στο roadshow που προγραμματίζεται να διενεργηθεί στις 25 - 26 Ιουνίου στόχος είναι να συμμετάσχουν διαχειριστές κεφαλαίων από 35 ξένα funds. Οι προσκλήσεις έχουν αποσταλεί και οι πρώτες θετικές απαντήσεις (π.χ Templeton) έφθασαν.

Θα προηγηθεί η τακτική, πλέον, επιχειρηματική αποστολή «Go International», που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από τη Eurobank, αυτήν τη φορά στη Μόσχα.

Εκπρόσωποι από περίπου 150 ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις θα έχουν συναντήσεις (one to one ή σε μικρές ομάδες) με εκπροσώπους ρωσικών εισαγωγικών επιχειρήσεων, ενώ ταυτόχρονα θα διενεργηθεί και παρουσίαση της ελληνικής αγοράς real estate.

Με τις παραπάνω κινήσεις και άλλες που θα ακολουθήσουν, η διοίκηση της Eurobank βάζει πλάτη στον εθνικό στόχο προσέλκυσης επενδύσεων και τόνωσης των εξαγωγών, δείχνοντας τον δρόμο για το πώς πρέπει να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Γιατί καλό είναι να κυνηγάς επενδύσεις, αλλά πρέπει και να έχεις τη σχετική πείρα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v