Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 22 2005

ΓΕΚΕ:Η επένδυση που έγινε... γιοφύρι (της Αρτας)

Στην ΓΕΚΕ (διαχειρίστρια του ξενοδοχείου President) έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές καθώς η εταιρεία από το 2000 που μπήκε στο χρηματιστήριο δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει το επενδυτικό πρόγραμμα που περιλαμβανόταν στο ενημερωτικό της δελτίο!!

Σας ενημερώσαμε επίσης ότι οι άνθρωποι είναι καλοί ξενοδόχοι και ξέρουν να βγάζουν κέρδη από την μονάδα. Το ένα όμως δεν αλλάζει το άλλο.

Η μια συνέλευση μετά την άλλη εγκρίνει αλλαγή του τρόπου διάθεσης των αντληθέντων ΤΟΤΕ κεφαλαίων (προ τετραετίας και κάτι δηλαδή) αλλά η μεγάλη επένδυση που θα γινόταν σύμφωνα με τους τότε ισχυρισμούς της διοίκησης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, δηλαδή η ανέγερση ή εξαγορά ξενοδοχειακής μονάδας φαίνεται πως έχει πάει στις… καλένδες.



Πως οδηγούμεθα θα πείτε σε αυτό το συμπέρασμα; Η τελευταία γενική συνέλευση της εταιρείας που ενέκρινε άλλη μια αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων έλεγε για το επίμαχο θέμα ότι η εξαγορά ή ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας θα έχει αποφασιστεί από τη διοίκηση έως την 30/06/05”.

Βέβαια θα πείτε, η 30/6/05 δεν έχει φτάσει οπότε γιατί βιαζόμαστε;

Η εξήγηση των ερωτημάτων που γεννώνται στη στήλη (η οποία πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχει μόνο μεγάλα αυτιά, αλλά και οξύτατη όραση) προκύπτει από την δημοσίευση της πρόσκλησης των θεμάτων της γενικής συνέλευσης της 24/6/2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v