Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 17 2005

PROTON: Μια δήλωση... ”χαστούκι” από Πιλάβιο!

Η χθεσινή συνέντευξη Πιλάβιου είχε όμως και άλλες... ατάκες.

”Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μπαίνουν εταιρίες στο χρηματιστήριο από το παράθυρο”, είπε ο πρόεδρος (ούτε και να ..βγαίνουν, προσθέτουμε εμείς) και... στόλισε κατάλληλα τους ”εγκεφάλους” που ήθελαν να συγχωνεύσουν τη μη εισηγμένη Proton Bank με τις τρεις εισηγμένες ΑΕΕΧ.

Διότι οι εν λόγω κύριοι ήθελαν να ανοίξουν δύο ”κερκόπορτες”.

Όχι μόνον αυτή του delιsting εισηγμένων εταιριών μέσω της συγχώνευσης με μη εισηγμένη, αλλά και αυτή της εισόδου μιας εταιρίας στο Χ.Α., με επίκληση του στοιχείου της ”διασποράς”, χωρίς δηλαδή να γίνει κανονική δημόσια εγγραφή (πράγμα που θα επιτύγχανε η μη εισηγμένη Proton ενσωματώνοντας στο μετοχολόγιό της τους ”ευτυχείς” μετόχους των τριών ΑΕΕΧ).

”Η Proton θα πρέπει να εισαχθεί στο Χ.Α. κανονικά, με δημόσια εγγραφή και όλες τις διατυπώσεις. Αν μετά θέλουν να συγχωνευθούν με τις ΑΕΕΧ, ας το κάνουν”, είπε ακόμη ο κ. Πιλάβιος και... ”έκλεισε” επίσημα (διότι ανεπίσημα το γράψαμε από καιρό με βάση τις πληροφορίες μας) το θέμα και την... πόρτα!

ΥΓ.: Παρ’ όλα αυτά, ουδεμία ανακοίνωση έχει υπάρξει προς τους μετόχους των εισηγμένων ΑΕΕΧ για τη μεταβολή που έχει επέλθει στα σχέδια λόγω αυτής της εξέλιξης.

Μήπως ξέρουν άραγε να μας πουν ποιο είναι τώρα το χρονοδιάγραμμα και τι θα αποφασίσουν οι γενικές συνελεύσεις; Διότι ”ναι” στη συγχώνευση... προκαταβολικώς μας φαίνεται ολίγον... δύσκολο να πουν, αφού δεν θα μπορούν να ξέρουν ούτε καν ποια θα είναι η τιμή εισαγωγής στο Χ.Α.!

Όχι τίποτε άλλο, γι’ αυτούς τους έρημους τους μικρομετόχους, που μπορεί κάλλιστα να αγοράζουν και να πουλάνε ως τώρα, θεωρώντας ότι ισχύουν άλλα από αυτά που τελικώς ισχύουν!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v