Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 28 2005

Μια επιστολή αφιερωμένη εξαιρετικά στις ”αρχές”!!!

Η στήλη πιστεύει ότι η επιστολή που ακολουθεί (τη λάβαμε με όνομα και επώνυμο τα οποία δεν δημοσιεύουμε, αφού δεν έχουν σημασία. Αυτά που γράφει έχουν σημασία) αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο την αποτυχία που χαρακτηρίζει τις μέχρι τώρα προσπάθειες να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της αγοράς στα μάτια πληθώρας απλών (και όχι απλοϊκών) επενδυτών.

Σε τρεις παραγράφους τα λέει ΟΛΑ:

Με λύπη και σαφή αγανάκτηση αντιμετωπίζω το γεγονός ότι, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό για τους ελέγχους (εάν υπάρχει κανένας) προς τις εταιρίες IPIROTIKI SOFTWARE AE & ΕΜΦΑΣIΣ ΑΕ.



Φυσικά, θα μπορούσε κανείς να επισημάνει ότι ακόμα κι αν υπάρξει κάποιο στοιχείο, καμία διαφορά πλέον δεν θα κάνει, αφού στη μηνιαία κατάσταση του χαρτοφυλακίου μου δεν παύουν να απεικονίζονται τα σύμβολα των δύο εταιριών, σιωπηλά ”καρφωμένα” στις τιμές εκείνων των ημερών...

Τελικά, είμαστε όμηροι όλων των επιτήδειων, που για το συμφέρον της τσέπης τους και της μεγαλοζωίας που επέλεξαν να ακολουθήσουν, οδηγούν στα τάρταρα το πορτοφόλι εκείνων που βασίστηκαν στα ενημερωτικά δελτία των αναδόχων για την εισαγωγή των εταιριών στο ΧΑΑ.



...διότι πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα έπονται...



Ευχαριστώ

Υ.Γ. (δικό μας): Η επιστολή βεβαίως θα μπορούσε να αφορά και πολλές άλλες εισηγμένες με πρώτη και καλύτερη την περιβόητη πλέον ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v