Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 6 2005

Λείπει ο... Καπράλος ”τραβάει” η... Σοφοκλέους!

Με τον Πρόεδρο του ΧΑ Σπ. Καπράλο να αντιπροσωπεύει τα ”ελληνικά χρώματα” στην ετήσια συνέλευση των Χρηματιστηρίων (World Federation of Exchanges) στη Βομβάη των μακρινών Ινδιών, η Σοφοκλέους δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

Ο κ. Καπράλος, επέστρεψε μεν το Σάββατο αλλά ξαναφεύγει την Τετάρτη για να παραστεί και ως ομιλητής στην ημερίδα που διοργανώνει η Capital Link στην Ν. Υόρκη με θέμα την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας.

Παρόντες εκεί θα είναι οι επικεφαλής μεγάλων επιχειρηματικών οργανισμών του τόπου μας και τιμώμενος ομιλητής ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Καπράλος θα περάσει την επιθυμητή εικόνα της Σοφοκλέους σε συναντήσεις που θα έχει (για πρώτη φορά έλληνας Πρόεδρος του ΧΑ) με τον Πρόεδρο του Forbes, τους Διευθυντές της Wall Street Journal και των New York Times, συναντήσεις στις οποίες θα παρευρίσκεται και ο κ. Αλογοσκούφης.

Κάποια στιγμή λοιπόν, όταν θα τελειώσουν όλα αυτά ο κ. Καπράλος θα επιστρέψει οίκαδεν για να επιληφθεί τα του day-to-day της Σοφοκλέους η οποία, Κύριος οίδε, που θα βρίσκεται τότε(!)

ΥΓ: Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγορά κινείται έντονα εν τη απουσία του Προέδρου. Αν συνεχίσει έτσι, σε λίγο όλοι θα παρακαλάνε να ταξιδεύει όσο το δυνατόν... συχνότερα, όχι μόνο για τις επαφές που κάνει αλλά και για... ”γούρι”!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v