Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 4 2005

FORTHnet: Η μάχη για το 4,15% και η... ιστορία

”Χαμός” έγινε τελικά χθες (όπως το περιμέναμε), για τη διεκδίκηση του 4,15% της FORTHnet, που μπήκε λόγω πλειστηριασμού σε auction.

”Νικητής” αναδείχθηκε το fund Νοvator, ενώ, όπως κατέστη προφανές σε όσους παρακολούθησαν το auction, εντολές αγοράς δόθηκαν σε αρκετές διαφορετικές χρηματιστηριακές.

Γι’ αυτό και το συνολικό bid, στο limit up παρακαλώ (10,72€), έφτασε τα... 2.500.000 τεμάχια, όταν οι μετοχές που εκπλειστηριάζονταν ήταν μόνον 700.000!

Προφανώς κάποιος δεν ήθελε να αφήσει τίποτα στην... τύχη!

Τελικά πιο γρήγορα ”πιστόλια” αποδείχτηκαν οι της Π&Κ Χρηματιστηριακής, που πήραν για λογαριασμό του πελάτη τους τις μετοχές.

Υ.Γ.: Από πηγές πoυ έχουν παρακολουθήσει την όλη ιστορία FORTHnet, NOVATOR και INTRACOM, μας δόθηκε η πληροφορία ότι τη... ”σφήνα” δεν την έκανε το fund, αλλά η εταιρία του κ. Κόκκαλη.

Η διοίκηση της FORTHnet ήταν σε διαπραγματεύσεις με το ισλανδικό fund από την αρχή του χρόνου, πλην όμως η INTRACOM πρόλαβε και πήρε το ένα μεγάλο πακέτο.

Στη συνέχεια βέβαια οι Ισλανδοί τους πήραν στη... στροφή το άλλο πακέτο και τώρα το 4,15% που είχε η ISONET.

Συμπέρασμα: Δύσκολη (έως και... πάααρα πολύ δύσκολη) πλέον η υπόθεση για την INTRACOM!

Διότι οι αριθμοί λένε ότι η πλευρά της NOVATOR, μαζί με το Ιδρυμα Τεχνολογίας της Κρήτης, πρέπει πλέον να κινείται σε επίπεδα πέριξ του 50%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v