Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 2 2005

Ο Χαμαιλέων απέκτησε και… ”αδελφάκι”!

Τη στάση του Χαμαιλέοντα σε ότι αφορά τα χρηματοοικονομικά, λίγο πολύ την ξέρετε. Εδώ τα κακώς κείμενα δεν περνούν ασχολίαστα, ούτε δεχόμαστε χωρίς σκέψη τα όσα ”πλασάρονται” στην αγορά, κι απ’ ότι φαίνεται σας… αρέσει!.

Είπαμε λοιπόν να επεκτείνουμε τη... δράση μας μέσω ενός συγγενούς ”ερπετού”, του Ιοβόλου, που φιλοξενείται καθημερινά στις ιστοσελίδες του In2life.gr (www.in2life.gr), του νέου ηλεκτρονικού δημιουργήματος της ομάδας του euro2day.

Μια επίσκεψη στο in2life.gr, θα σας αποζημιώσει πολλαπλώς για τον κόπο σας, με θέματα για ταξίδια, ευεξία, διασκέδαση, τέχνη, τεχνολογία, αυτοκίνηση κ.λ.π

Και το… κυριότερο (χμμμ, ίσως να το παρακάναμε λίγο από... εγωϊσμό) θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τον Ιοβόλο (έχει θεσούλα και στη πρώτη σελίδα του in2life.gr) που επέλεξε μεταξύ άλλων να ασχοληθεί με τον γνωστότατο δημοσιογράφο, κ. Νίκο Χατζηνικολάου, τις παγωμένες… τυρόπιτες και άλλα εξόχως… χαλαρωτικά σε σχέση με το καθημερινό αντικείμενο της στήλης που διαβάζετε τώρα.

ΥΓ: Σκοπεύουμε να υποβάλλουμε εγγράφως τα... παράπονά μας στη διεύθυνση, για το γεγονός ότι η νέα στήλη διαθέτει και φωτογραφικό υλικό. Ακόμη δεν γεννήθηκε καλά καλά το… αδελφάκι, κι άρχισαν οι… διακρίσεις!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v