Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 14 2005

Υπόθεση Berger: Πελάτες αδυνάτου... μνήμης!

Προ ημερών σας υποσχεθήκαμε τη… συνέχεια στο σίριαλ της Roland Berger & Partner (της ελληνικής που τσακώνεται με τη… γερμανική, η οποία την έχει ονοματοδοτήσει).

Κι αυτό διότι με βάση τα ονόματα που περιλαμβάνονται στην εταιρική της παρουσίαση, φαίνεται ότι έχει κάνει δουλειές για πολλές εισηγμένες εταιρείες, ενώ μεταξύ αυτών υπάρχουν πραγματικά μεγάλα ονόματα, και μάλιστα για υποθέσεις όπως οι εξαγορές πλειοψηφικών πακέτων ποσοστών, η ”χάραξη και εφαρμογή χρηματιστηριακής στρατηγικής” και άλλα... ηχηρά.

Σήμερα έχουμε να σας πούμε ότι οι αρχικές, πλην όμως μάλλον σοβαρές, ενδείξεις που λαμβάνουμε από άμεσα εμπλεκόμενους συγκλίνουν στο ότι ορισμένες από τις εισηγμένες εταιρείες που φέρονται να έχουν κάνει χρήση των υπηρεσιών της Roland Berger & Partner δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή της, πόσο μάλλον ότι τους έχουν παρασχεθεί σχετικές υπηρεσίες από μέρους της!

Σε άλλες δε περιπτώσεις, μας λένε ότι έχουν μεν γνωρίσει τον ίδιο τον κ. Σταύρο Παπασταύρο, όχι όμως ως... ”Roland Berger & Partner”, αλλά με ιδιότητες που έδειχναν να έχουν ”υπαλληλική” ή έστω ”στελεχιακή” σχέση με ελληνικές εταιρίες του χώρου, όπως για παράδειγμα η… Αγροτική!

Να... ξεχνάνε οι πελάτες; Να μην ξέρει η... δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους; Τι να σας πούμε.

Επειδή εμείς δεν είμαστε κακόπιστοι, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να λύσουμε το μυστήριο.

Συνεχίζουμε την αναζήτηση, ευχόμενοι να ήταν ατυχής η σύμπτωση των αρχικών ενδείξεων ή έστω... κακοπροαίρετοι οι ”πελάτες” με τους οποίους ήδη επικοινωνήσαμε.

Σύντομα, πάντως, θα γνωρίζουμε μετά βεβαιότητας!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v