Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 19 2005

H Symphony(a) της Vivere με... γνωστό εφοπλιστή

Τη γνωστοποίηση της Vivere ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση για την πιθανή είσοδο της εταιρίας ”Symphony Εταιρία Δίσκων ΑΕ” στη μετοχική της σύνθεση, την διαβάσατε ίσως τις προάλλες στις χρηματιστηριακές ανακοινώσεις.

Σε ορισμένους ίσως γεννήθηκε η απορία ποια είναι αυτή η εταιρεία δίσκων ”Symphony” ΑΕ, σε ποιόν ανήκει και πως είναι σε θέση να αποκτήσει ποσοστό στην Vivere.

Εμείς το ψάξαμε λίγο παραπάνω και παρά τα κλειστά χείλη που βρήκαμε μπροστά μας, ανακαλύψαμε ότι η Symphony, δεν είναι εταιρεία που ασχολείται με την κλασσική μουσική, όπως αρχικά πολλοί υπέθεσαν, έστω κι αν είναι τομέας που ενδεχομένως θα ήθελε να επεκτείνει την δραστηριότητά της.

Η Sympony, είναι μια νέα εταιρεία παραγωγής δίσκων, η οποία ανήκει στον γνωστό εφοπλιστή, κ. Βίκτωρα Ρέστη. Η εταιρεία σύμφωνα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές μας, διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, είναι νεοσύστατη και πολύ καλά οργανωμένη.

Όσον αφορά στο κομμάτι της συμφωνίας, μπορεί η εισηγμένη να υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της ότι η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και η συνέχισή της εξαρτάται από το αποτέλεσμα του νομικού και οικονομικού ελέγχου, εμείς όμως μαθαίνουμε κι άλλα.

Για να γίνουμε δε πιο συγκεκριμένοι, σας λέμε ότι η Symphony, αναμένεται να εισέλθει στο μετοχικό κεφάλαιο της Vivere, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με παραίτηση του δικαιώματος των παλαιών μετόχων, με την ολοκλήρωση της οποίας θα έχει πλέον ποσοστό τουλάχιστον 20%, ενώ ο βασικός μέτοχος της εισηγμένης, κ. Κ. Πηλαδάκης, θα διατηρεί ποσοστό της τάξης του 49,5% περίπου.

Όσο για τα σχέδια για την εισηγμένη μετά την είσοδο του νέου μετόχου, ακόμη δεν είμαστε σε θέση να τα γνωρίζουμε, επιφυλασσόμαστε όμως να είμαστε πάλι πρώτοι και σ’ αυτή την ενημέρωση…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v