Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 22 2006

ΔΕΚΟ: Μείωση απολαβών και παιδιά του... ”σωλήνα”!

Λάβρα -και ορθώς- είναι τα σχόλια από μεγάλη μερίδα του οικονομικού Τύπου για την απίστευτα λαϊκιστική κίνηση της κυβέρνησης να ανακοινώσει μείωση των αποδοχών σε προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους των ΔΕΚΟ.

Αντί η κυβέρνηση να κάνει το αυτονόητο (και πρακτικά βεβαίως πιο… δύσκολο), να συνδέσει δηλαδή την αμοιβή των στελεχών με το αποτέλεσμα που θα φέρνουν, αποφάσισε να κλείσει την πόρτα σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο πρόσληψης πρωτοκλασάτων στελεχών του ιδιωτικού τομέα.

Κι άνοιξε το δρόμο στην τοποθέτηση στελεχών του ”κομματικού σωλήνα” που σίγουρα κάποιο τρόπο θα βρουν να ενισχύσουν τις πενιχρές (χωρίς εισαγωγικά πλέον) αποδοχές τους και δεν έχουν και τίποτα να χάσουν αφού κατά κανόνα δεν εργάζονται με ιδιαίτερη… ένταση στην όποια εξωκομματική απασχόλησή τους (αν έχουν κι από αυτήν).

Υ.Γ.: Μια διαφορετική πλην όμως ενδιαφέρουσα ”οπτική” επί του θέματος, με επίκεντρο τους κ. Λιάπη και Παναγιωτόπουλο, έχει επί του θέματος η συγγενής στήλη ”Ιοβόλος”, ένα κλικ από την πρώτη σελίδα του in2life.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v