Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 20 2006

Ο τζίρος του Λυμπέρη και η ”άσωτη” ΙΤ

Υπεράνω των 85 εκατ. ευρώ θα είναι ο τζίρος των Εκδόσεων Λυμπέρη για το 2005, προανήγγειλε ο πρόεδρος του ομίλου, Αντώνης Λυμπέρης, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έλαβε χώρα σε κεντρικό club των Αθηνών.

Αυτή, αλλά και παρόμοιες ανακοινώσεις του προέδρου χαροποίησαν μετρίως τους παριστάμενους υπαλλήλους, που έδιναν μάλλον την εντύπωση πως περιμένουν την κλασική σε αυτές τις περιπτώσεις κλήρωση για τα δώρα της χρονιάς.

Ο Χαμαιλέων μαθαίνει, ωστόσο, πως ιδιαίτερα χαρούμενοι ήταν οι εργαζόμενοι στην ΙΤ Publications - την εκδότρια των τεχνολογικών περιοδικών PC World και PC Active, που πρόσφατα απορρόφησε ο όμιλος. Όλη η ομάδα της IT διασκέδαζε σαν να βρέθηκε για πρώτη φορά στους κόλπους της μεγάλης οικογένειας των επιτυχημένων εκδόσεων…

Και λέω ”σαν”, γιατί ο Χαμαιλέων γνωρίζει πως και πέρσι η ομάδα της IT συμμετείχε (έστω και ανεπίσημα) στο καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.

Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, για τις συντακτικές ομάδες της IT, που για ένα χρόνο δοκίμασαν την πικρή εμπειρία της ”ορφάνιας”. Ή μήπως όχι;...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v