ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

HSBC: Δύο λόγοι πίσω από το τραπεζικό ράλι

HSBC: Δύο λόγοι πίσω από το τραπεζικό ράλι

Πώς εξηγεί ο οίκος τη μεγάλη άνοδο των μετοχών τον Φεβρουάριο. Γιατί εκτιμά ότι οι φόβοι της αγοράς είναι υπερβολικοί. Ο χαμηλός πήχης για τα σχέδια ΤΧΣ-ΤτΕ για τα κόκκινα δάνεια και η ψήφος εμπιστοσύνης στα τραπεζικά σχέδια.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τα 4 top picks της χρονιάς για την Πειραιώς Χρηματιστηριακή

Τα 4 top picks της χρονιάς για την Πειραιώς Χρηματιστηριακή

«Κόβει» τις τιμές-στόχους για τις τέσσερις ελληνικές τράπεζες η χρηματιστηριακή. Ποια blue chips βλέπει να υπεραποδίδουν το προσεχές διάστημα. Οι εκτιμήσεις και οι κορυφαίες επιλογές από το ΧΑ.

Morgan Stanley: Οι τράπεζες θα πιάσουν τους στόχους στα NPEs

Morgan Stanley: Οι τράπεζες θα πιάσουν τους στόχους στα NPEs

Αισιοδοξία αποπνέουν τα στελέχη του οίκου μετά από επίσκεψη στην Αθήνα και σειρά συναντήσεων. Βλέπουν θετικά την προωθούμενη ρύθμιση για τον ν. Κατσέλη και εκτιμούν ότι το σχέδιο του ΤΧΣ μπορεί να εφαρμοστεί εντός του 2019.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Moody’s: Ποιες τράπεζες πλεονεκτούν στη μάχη με τα NPEs

Moody’s: Ποιες τράπεζες πλεονεκτούν στη μάχη με τα NPEs

Οι εκτιμήσεις του οίκου αξιολόγησης για τις ελληνικές τράπεζες και τις δυνατότητες μείωσης των κόκκινων δανείων. Η εικόνα σε ότι αφορά τους δείκτες κεφαλαίων. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για την πορεία της κερδοφορίας την διετία 2019-20.

Deutsche Bank: Κόβει τις τιμές-στόχους για τις ελληνικές τράπεζες

Deutsche Bank: Κόβει τις τιμές-στόχους για τις ελληνικές τράπεζες

Μειωμένες προβλέψεις για τα έσοδα και αυξημένα ρίσκα βλέπει ο γερμανικός οίκος για τρεις συστημικές τράπεζες που παρακολουθεί. Πώς επηρεάζουν οι εξελίξεις στα κόκκινα δάνεια. Πού βάζει τώρα τον πήχη και ποιες είναι οι συστάσεις.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

«Αρκούδα» για τις ελληνικές τράπεζες η Morgan Stanley

Αφαιρεί τις συστάσεις για τις μετοχές, επικαλούμενη τα δεδομένα που διαμορφώνονται. Εκτιμά ότι η δημιουργία bad bank θα μπορούσε να ξεκλειδώσει ένα «επενδυτικό στόρι» αλλά ταυτόχρονα επισημαίνει ότι η ταχεία μείωση των κόκκινων δανείων θα απαιτήσει κεφάλαια.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Fitch: Καλύτερο το τοπίο για τις ελληνικές τράπεζες

Ανάκαμψη του κλάδου περιμένει ο οίκος αξιολόγησης, προειδοποιεί ωστόσο ότι τα ρίσκα παραμένουν ισχυρά και η πρόοδος θα είναι μια αργή διαδικασία. Τα NPEs θα συνεχίσουν να επιβαρύνουν κερδοφορία και κεφαλαιοποίηση.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

JP Morgan: Πόσο θα αποδώσουν οι αγορές το 2019

Πού μπαίνει ο πήχης για τις μετοχές σε Ευρώπη, ΗΠΑ και αναδυόμενες αγορές. Το βασικό σενάριο το οποίο διαμορφώνει τα στοιχήματα και τι μπορεί να πάει… στραβά. Η σημασία των αποτιμήσεων, η εκτίμηση για την ανάπτυξη και ο ρόλος της FED.

Πέντε μηνύματα από Goldman Sachs για τις ελληνικές τράπεζες

Οι δηλώσεις των διοικήσεων για τους σχεδιασμούς που αφορούν τα κόκκινα δάνεια. Ποιες σκοπεύουν να κινηθούν γρήγορα και ποιες με περισσότερο σταδιακά βήματα. Οι εκδόσεις Tier 2 και οι «αποκαλύψεις» για το σχέδιο της ΤτΕ.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Citi Private Bank: Οι προοπτικές των αγορών το 2019

Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για την πορεία των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών και γιατί τα μετρητά αποκτούν… άλλη διάσταση. Ο οικονομικός κύκλος και η σημασίας της διασφάλισης της περιουσίας. Η στάση της Fed και η «μεγάλη εικόνα».

Goldman Sachs: Τι μυστικά κρύβουν οι συστημικές τράπεζες

Κόβει... μαχαίρι τιμές στόχους στις τράπεζες η BofA

Γιατί η Citi έβαλε στο στόχαστρο τις ελληνικές τράπεζες

Morgan Stanley: Η Ελλάδα σε… solo πτήση

«Καλές πιθανότητες» βλέπει για την Ελλάδα η Berenberg

Το βαρύ φορολογικό φορτίο των εγχώριων επενδύσεων

Generali: Overweight για τις ελληνικές μετοχέ

Moody’s: Διαχειρίσιμη για τις τράπεζες η άρση του waiver

HSBC: Γιατί παραμένει «ουδέτερη» για Ελλάδα

VRS: Μετ' εμποδίων η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές

v