ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Deutsche Bank: Τα δύο «ατού» των ελληνικών τραπεζών

Deutsche Bank: Τα δύο «ατού» των ελληνικών τραπεζών

Γιατί ξεκίνησε τώρα κάλυψη των ελληνικών συστημικών τραπεζών ο γερμανικός οίκος. Τα σημεία υπεροχής έναντι των ευρωπαϊκών, οι στόχοι για τα NPEs και οι προβλέψεις. Κορυφαίες επιλογές Alpha, ETE.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τι βλέπει για μετοχές και ομόλογα η JP Morgan

Τι βλέπει για μετοχές και ομόλογα η JP Morgan

Ποιες ευκαιρίες για κερδοφόρα trades διαβλέπει ο αμερικανικός οίκος φέτος και το πρώτο εξάμηνο του 2019. Στις 3.000 μονάδες o στόχος για τον S&P 500, υψηλότερα περιθώρια για τις μετοχές της ευρωζώνης. Γιατί είναι αρνητικός για τα ομόλογα.

BofA: Αρνητική στάση και νέες τιμές-στόχοι για τις τράπεζες

BofA: Αρνητική στάση και νέες τιμές-στόχοι για τις τράπεζες

Πενιχρά τα έως τώρα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, εκτιμά ο οίκος. Δεν αναμένει ανάκαμψη των τιμών ακινήτων τα επόμενα χρόνια. Ποιες είναι οι τιμές-στόχοι που δίνει για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες.

Citi: Καλύτερη των προσδοκιών η συμφωνία στο χρέος

Citi: Καλύτερη των προσδοκιών η συμφωνία στο χρέος

Η χώρα γυρίζει σελίδα αλλά υπάρχει προβληματισμός για τη μακροπρόθεσμη εικόνα στην ανάπτυξη. Η συμφωνία δείχνει ότι υφίσταται εποικοδομητική σχέση με τους εταίρους. Πιθανή η ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο QE.

Barclays: Ισως χρειαστούν και άλλα μέτρα για το χρέος

Barclays: Ισως χρειαστούν και άλλα μέτρα για το χρέος

Βιώσιμο σε βάθος δεκαετίας αλλά αστερίσκοι για τη μακροπρόθεσμη εικόνα. Αυξημένες πιθανότητες ένταξης στο QE, μετά τις αποφάσεις του Eurogroup. Αναμένεται βελτίωση επενδυτικού κλίματος. Δεν αποκλείει πρόωρες εκλογές.

Morgan Stanley: Επιτυχημένη η έξοδος της Ελλάδας

Η οικονομία πηγαίνει καλύτερα και πρέπει να αναμένονται αναβαθμίσεις, τονίζει ο οίκος. «Κλειδί» η δυνητική ανάπτυξη. Το παράθυρο ένταξης στο QE και η πρόκληση της αντιμετώπισης της «κληρονομιάς» που άφησε η κρίση. Αβεβαιότητα για τη μακροπρόθεσμη εικόνα του χρέους.

HSBC: Η ανάπτυξη είναι τώρα το κλειδί για την Ελλάδα

Το Eurogroup προσέφερε ουσιαστική ελάφρυνση χρέους, αλλά το κλειδί για τη χώρα είναι να ξεπεράσει τις μετριοπαθείς προβλέψεις για την ανάπτυξη. Προβλέπει «επιφυλακτική» ανάλυση χρέους από ΔΝΤ. Tο πολιτικό σκηνικό.

UBS: Ελκυστικό στοίχημα παραμένουν τα ελληνικά ομόλογα

Για ποιους λόγους ο ελβετικός οίκος βλέπει νέα άνοδο. Η δομή του χρέους και η μεγάλη πιθανότητα για θετικές εκπλήξεις από το μέτωπο της οικονομίας και της ανάπτυξης. Το πολιτικό σκηνικό και το… αγγλικό δίκαιο.

JP Morgan: Η Ελλάδα πήρε καλή συμφωνία στο Eurogroup

Overweight για τα ελληνικά ομόλογα, δηλώνει ο οίκος. Στο «άνω εύρος» των προσδοκιών του η ελάφρυνση χρέους που πήρε η Ελλάδα. Στο δεύτερο εξάμηνο τοποθετεί τη νέα έξοδο της χώρας στις αγορές.

Goldman Sachs: Θετική η συμφωνία για την Ελλάδα

«Εντός παιδιάς» η έξοδος της χώρας στις αγορές, σύμφωνα με έκθεση του οίκου. Βλέπει πιθανότητα νέας παρέμβασης στο χρέος μεσοπρόθεσμα και de facto μετατροπή των κρατικών δανείων σε «junior» χρέος.

JP Morgan: «Κάτι» σαν καθαρή έξοδος δίνεται στην Ελλάδα

Καθαρή έξοδο βλέπει για την Ελλάδα η Credit Suisse

Επιμένει «ουδέτερη» η JP Morgan για τις ελληνικές μετοχές

Τι περιμένει η Goldman Sachs από τα stress test

Wood: Αναβάθμιση σύστασης για Eurobank και νέες τιμές στόχοι

«Ταύρος» για τον S&P 500 η Goldman Sachs

Credit Suisse: Εξι καλά και έξι άσχημα νέα για τις διεθνείς αγορές

Παραμένει «αρκούδα» για τις ελληνικές τράπεζες η BofA

Τι άκουσε η Goldman Sachs από τους Ελληνες τραπεζίτες

JP Morgan: Γιατί οι αγορές δεν πρέπει να φοβούνται τις αυξήσεις επιτοκίων

v