Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες μεταβολές στις ασιατικές αγορές

Οι επενδυτές αναμένουν την ανακοίνωση των στοιχείων για την καταναλωτική εμπιστοσύνη της Ιαπωνίας και τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.

Ήπιες μεταβολές στις ασιατικές αγορές

Μικτά πρόσημα με ήπιες μεταβολές στα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς οι επενδυτές ανέμεναν τα στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη από την Ιαπωνία, ενώ εστίαζαν επίσης στους αριθμούς για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ για να αξιολογήσουν την πορεία μείωσης των επιτοκίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Οι επιχειρηματικές συνθήκες και η εμπιστοσύνη στην Αυστραλία μεταβλήθηκαν ελάχιστα τον Μάρτιο, σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Τράπεζας της Αυστραλίας. Οι επιχειρηματικές συνθήκες μειώθηκαν κατά μία μονάδα στο +9, ενώ η επιχειρηματική εμπιστοσύνη αυξήθηκε κατά μία μονάδα στο +1, παραμένοντας κάτω από το μέσο όρο, όπως αναφέρει το CNBC.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας κινούνταν 0,2% υψηλότερα ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο ενισχύονταν κατά 0,78% στις 39.652 μονάδες.

Υψηλότερα κατά 0,55% ο Hang Seng στις 16.824 μονάδες και κατά 0,53% ο ASX στις 7.830 μονάδες, ενώ αντιθέτως ο Shanghai Composite υποχωρούσε 0,15% στις 3.042 μονάδες και 0,13% ο Kospi στις 2.713 μονάδες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v