Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιφυλακτικές κινήσεις στις ευρωαγορές

Στα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ στραμμένο το ενδιαφέρον τον επενδυτών, καθώς θα "δείξουν" και τις επόμενες κινήσεις της Fed για τα επιτόκια. Σε εξέλιξη η περίοδος ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων. Σταθεροποιητικά τα futures της Wall.

Ήπιες μεταβολές στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους επενδυτές να έχουν στραμμένη την προσοχή στην ανακοίνωση των στοιχείων για την απασχόληση στις ΗΠΑ, όπου ίσως δώσει ενδείξεις για τις επόμενες κινήσεις νομισματικής πολιτικής της Fed.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η περίοδος ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων, με την BPN Paribas να ανακοινώνει πτώση 52% στα κέρδη τριμήνου.

Νωρίτερα, η Γερμανία ανακοίνωσε τα στοιχεία για τις βιομηχανικές παραγγελίες του Δεκεμβρίου, οι οποίες ήταν μειωμένες κατά 0,7% σε μηνιαία βάση.

Ο δείκτης Stoxx 600 ενισχύεται οριακά στις 329 μονάδες, ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου κατά 0,28% στις 5.915 μονάδες, μεταξύ "πράσινου" και "κόκκινου" ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης στις 9.387 μονάδες, ενώ κατά 0,4% ενισχύεται ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 4.245 μονάδες.

Κατά 0,93% ενισχύεται ο ισπανικός δείκτης IBEX στις 8.546 μονάδες, κατά 0,64% ο πορτογαλικός PSI στις 4.949 μονάδες και κατά 0,24% ο ιταλικός FTMIB στις 17.668 μονάδες.

Σταθεροποιητικό ξεκίνημα της Wall Street "δείχνουν" τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v