Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλό μήνα σκαρφάλωσε ο χρυσός

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Αυγούστου ενισχύθηκε 0,8% στα 1.254 δολάρια ανά ουγκιά. Το κλείσιμο ήταν το υψηλότερο από τις 23 Ιουνίου

Ο χρυσός σκαρφάλωσε στο υψηλότερο επίπεδο του μήνα την Παρασκευή, σημειώνοντας κέρδη 2% για την εβδομάδα, καθώς οι αναταράξεις στο Λευκό Οίκο και η πτώση του δολαρίου στήριξαν τη ζήτηση για το πολύτιμο μέταλλο.

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Αυγούστου ενισχύθηκε 0,8% στα 1.254 δολάρια ανά ουγκιά. Το κλείσιμο ήταν το υψηλότερο από τις 23 Ιουνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, παραιτήθηκε την Παρασκευή, μετά την πρόσληψη του Άντονι Σκαραμούτσι ως υπεύθυνου επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ.

H παραίτηση ήρθε σε μια χρονική στιγμή που έχουν φουντώσει οι έρευνες για τις επαφές του Αμερικανού προέδρου με τη Ρωσία.

Στα υπόλοιπα μέταλλα, το ασήμι σημείωσε άνοδο 0,7% στα 16,457 δολάρια ανά ουγκιά. Για την εβδομάδα κατέγραψε κέρδη 3,3%.

Η πλατίνα σημείωσε άνοδο 0,5% στα 937,4 δολάρια ανά ουγκιά, ενώ το παλλάδιο υποχώρησε 0,45 στα 844,35 δολάρια ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v