Νέο ιστορικό ρεκόρ στα 125,92$ για το πετρέλαιο

Στο γνώριμο ξέφρενο μοτίβο που ξεκίνησε η εβδομάδα, έληξε η τελευταία συνεδρίαση για την καλύτερη εβδομάδα των «ταύρων» τα τελευταία 5 χρόνια. Το συμβόλαιο Ιουνίου ’08 έκλεισε στα $125,92/βαρέλι, με εβδομαδιαία κέρδη 8,3%.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του ομίλου της MPB


Στο γνώριμο ξέφρενο μοτίβο που ξεκίνησε η εβδομάδα, έληξε και η τελευταία συνεδρίαση για την καλύτερη εβδομάδα των «ταύρων» τα τελευταία 5 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο Ιουνίου ’08 έκλεισε στα $125,92/βαρέλι, σχεδόν στο υψηλό της ημέρας ($126,20/βαρέλι), αποκομίζοντας εβδομαδιαία κέρδη της τάξης του 8,3%, ενώ τα reports των περισσότερων επενδυτικών τραπεζών δίνουν σαφώς μεγαλύτερες τιμές στόχους.

Σε νέο ιστορικό υψηλό έκλεισε η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στις Η.Π.Α. , με την σειρά Ιουνίου’08 να κλείνει στο ιστορικό υψηλό των $364,50/γαλόνι, ενισχυμένη κατά 13% σε εβδομαδιαία βάση.

Αξιοπρόσεκτο είναι το ράλι στις τιμές του Gasoil στο Λονδίνο, με την «πρώτη» σειρά να κερδίζει 13% σε εβδομαδιαία βάση, διαπραγματευόμενη πάνω και από το ψυχολογικό επίπεδο των $1200/μ.τ. τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.

e-mail address: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v