Στη Νέα Δημοκρατία «προσχώρησαν» Κ. Γιοβανόπουλος και Μ. Ιατρίδη

Τη συμμετοχή του ανεξάρτητου βουλευτή Ημαθίας Κ. Γιοβανόπουλου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Στη Νέα Δημοκρατία «προσχώρησαν» Κ. Γιοβανόπουλος και Μ. Ιατρίδη

Με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας θα «κατέβουν» στις επικείμενες εκλογές οι Κώστας Γιοβανόπουλος και Μίκα Ιατρίδη μετά τις συναντήσεις που είχαν σήμερα με τον Αντώνη Σαμαρά.

Αναλυτικότερα ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με το βουλευτή Ημαθίας κ. Κώστα Γιοβανόπουλο, όπου αποφασίστηκε η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γιοβανόπουλος δήλωσε:

«Ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο. Η συνεργασία μου με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μια πράξη ευθύνης και σύνεσης. Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική».

Συνάντηση Σαμαρά - Ιατρίδη

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τη βουλευτή Δωδεκανήσων κα Μίκα Ιατρίδη και την καλωσόρισε στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, "είναι βέβαιο ότι με την υποψηφιότητά της στο Νομό Δωδεκανήσων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα δυναμώσει τον αγώνα της Παράταξης, για μια δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v