«Βολές» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την οπλοφορία των αστυνομικών

Κόντρα μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις Μπαλάφα στο ραδιόφωνο του Real ο οποίος έθεσε θέμα άοπλων αστυνομικών στις καθημερινές περιπολίες. Τι σχολιάζει η ΝΔ και τι απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Βολές» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την οπλοφορία των αστυνομικών

Άοπλους αστυνομικούς στις καθημερινές περιπολίες τους εξαγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ διά στόματος Μπαλάφα (στο Real FM), αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωση.

Οπως αναφέρει η ΝΔ «προφανώς, όταν ο αστυνομικός θα έρχεται αντιμέτωπος με εγκληματίες, θα πρέπει να τους... ρίξει στο φιλότιμο! Ίσως γι' αυτό αρνούνται να συγχαρούν την ΕΛ.ΑΣ. για τις επιτυχίες της».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίσει σε ανακοίνωση πως «συμβουλέψαμε τη ΝΔ να μην εντάσσει τα σώματα ασφαλείας στην προεκλογική της προπαγάνδα. Κάνουν σαν να μην θέλουν να το καταλάβουν. Αρκετά έχει υποστεί η ελληνική αστυνομία από τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης»

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπαλάφας δήλωσε στο ραδιόφωνο του Real πως «η αστυνομία που αντιμετωπίζει μαζικές ειρηνικές κινητοποιήσεις, σε εκείνη τη φάση δεν χρειάζεται να φέρει όπλα». Και συνέχισε «Αν θα κάνει μία επιχείρηση που θα έχει απέναντί της εγκληματίες, μαφιόζους ντόπιους και ξένους θα φέρει. Αλλά όταν αντιμετωπίζει τη διαδήλωση των φοιτητών, των σπουδαστών, των εργατών των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, δεν χρειάζεται να έχει όπλα. Αυτό λέμε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v