Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kapa Research: Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ μειώνεται οριακά

Ο επικεφαλής της Kapa Research δήλωσε στη Europolitics πως η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μειώνεται οριακά. Δεν γίνεται γρήγορα ούτε διαθέτει κάποια δυναμική που να δείχνει αλλαγή στην πρόθεση ψήφου.

Kapa Research: Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ μειώνεται οριακά

Υπό τον τίτλο «ο Αντώνης Σαμαράς μάχεται να μειώσει τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ», δημοσίευμα στο έντυπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Europolitics, αναφέρει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν διαθέτει πλέον πολύ χρόνο για να μειώσει περαιτέρω τη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Σύμφωνα με δηλώσεις στη Europolitics του Γεράσιμου Ρουτζούνη της Kapa Research, «η διαφορά μειώνεται οριακά. Δεν γίνεται γρήγορα ούτε διαθέτει κάποια δυναμική που να δείχνει αλλαγή στην πρόθεση ψήφου».

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα παραθέτει τις δηλώσεις της προέδρου της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς (πολιτική ομάδα, όπου ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ) Γκάμπι Ζίμερ η οποία, σχολιάζοντας και τα δημοσιεύματα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ κυρίως στον γερμανικό Τύπο, τόνισε: «Είναι σημαντικό για τον ελληνικό λαό να ξαναβρεί η Ελλάδα την αξιοπρέπειά της και την κυριαρχία της και να έχει μέλλον. Για πρώτη φορά, μπορούμε να δούμε μιαν εναλλακτική, μια διαφορετική πολιτική αναδύεται στην Ευρώπη».

Κλείνοντας, το δημοσίευμα σημειώνει ότι ένας από τους οικονομικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, ο καθηγητής Γιάννης Μηλιός δεν θα είναι, εν τέλει, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας, όπως υποστηρίζεται στο κείμενο, φωτογραφιών της κόρης του που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Ο κ. Μηλιός, υπενθυμίζεται στο κείμενο, είναι ένα από τους τέσσερις οικονομολόγους που συμβουλεύουν τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεσμεύεται για την επαναδιαπραγμάτευση των προγραμμάτων διάσωσης της χώρας. Οι άλλοι τρεις είναι ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Γιώργος Σταθάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v