Σαμαράς: Να μην χαθεί ούτε μια ψήφος

Η Νέα Δημοκρατία κινήθηκε αθόρυβα να μπει η Ευρώπη στο δρόμο της ανάπτυξης και ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα, δηλώνει. Θα μετρήσει και η τελευταία ψήφος, επανέλαβε και τόνισε ότι θα διορθώσει τις αδικίες.

Σαμαράς: Να μην χαθεί ούτε μια ψήφος

«Τη Δευτέρα η Ελλάδα θα είναι γαλάζια», υποστήριξε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη Θεσσαλονίκη και επανέλαβε ότι «από εδώ και πέρα δεν έχει αυξήσεις φόρων και μειώσεις μισθών. Θα διορθώσουμε τις αδικίες, τις οποίες ξέρω μια προς μια».

Παρουσία του Κώστα Καραμανλή, ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι θα μετρήσει και η τελευταία ψήφος. «Δεν κινδυνολογώ. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι θα χορέψει τις αγορές με νταούλια. Είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε σε αυτούς τα παιδιά μας;», αναρωτήθηκε.

Τη στιγμή που η Ευρώπη στρέφεται προς την ανάπτυξη και εγκαταλείπει τη λιτότητα ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται στην σύγκρουση. Η Ευρώπη βάζει 1 τρισεκατομμύριο για να ανατρέψει τη κατάσταση και ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να το σέβεται αυτό, σημείωσε. «εμείς αθόρυβα κινηθήκαμε για να φτάσει η Ευρώπη εδώ και αυτοί μιλάνε για ζουρνάδες και νταούλια».

«Δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για ελπίδα».

Την Κυριακή παίζει ρόλο και η τελευταία ψήφος γιατί το πρώτο κόμμα παίρνει το μπόνους των 50 εδρών, είπε και απευθύνθηκε στους νοικοκύρηδες, αριστερούς και δεξιούς καλώντας τους να αποτρέψουν την καταστροφή. «Ζητώ από όλους τους Ελληνες να σκεφτούν στην κάλπη ότι η ψήφος τους μπορεί να είναι η μια κρίσιμη που ίσως καθορίσει το μέλλον της χώρας για πάντα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v