Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Παραδίδω χώρα στο ευρώ, εύχομαι να κρατηθούν τα κεκτημένα

«Παραδίδω χώρα χωρίς ελλείμματα και με ισχυρά ερείσματα. Παραδίδω μια χώρα μέλος της ΕΕ και το ευρώ. Εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση να διατηρήσει τα κεκτημένα», δήλωσε ο αρχηγός της Ν.Δ. Θα παίξουμε το ρόλο μας.

Σαμαράς: Παραδίδω χώρα στο ευρώ, εύχομαι να κρατηθούν τα κεκτημένα

«Με μεγάλη συγκίνηση ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες που στάθηκαν δίπλα μας στη δύσκολη αναμέτρηση. Πρέπει να αισθάνονται περίφανοι», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο λαός μίλησε και το σεβόμαστε. Εχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Παρέλαβα χώρα στο χείλος της καταστροφής. Αντέξαμε, βγάλαμε τη χώρα από ελλείμματα και την ύφεση. Αποκαταστήσαμε το κύρος της πατρίδας και βάλαμε τα θεμέλια για έξοδο από την κρίση.

Δημιουργήσαμε μια νέα κουλτούρα συναινέσεων. Πήραμε επώδυνα μέτρα, κάναμε λάθη αλλά αποτρέψαμε τα πολύ χειρότερα».

«Παραδίδω μια χώρα χωρίς ελλείμματα και με ισχυρά ερείσματα. Παραδίδω μια χώρα μέλος της ΕΕ και το ευρώ. Εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση να τηρήσει τα κεκτημένα».

«Εχω ήσυχη συνείδηση γιατί είπα την αλήθεια. Εύχομαι να μην επαληθευτούν οι προβλέψεις μου. Για την Ελλάδα μιλάμε», είπε.

«Η ΝΔ έχασε δύναμη αλλά άντεξε. Εχασε μόνο δυο μονάδες από το 2012. Θα παίξει ρόλο στις εξελίξεις από εδώ και εμπρός. Ο ρόλος της είναι κρίσιμος. Θα διαδραματίσει αυτό το ρόλο στο ακέραιο».

 


Real.gr ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑΣ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v