Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος:Ο τόπος θα έχει κυβέρνηση

Ο Π. Καμμένος δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον κ. Αλ. Τσίπρα, τον συνεχάρη και του είπε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ενισχύσουν την προσπάθεια για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Καμμένος:Ο τόπος θα έχει κυβέρνηση
Σήμερα ο κυρίαρχος λαός ανέδειξε μια νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

«Θα βοηθήσουμε η νέα πραγματικότητα να σταθεροποιηθεί για το καλό της πατρίδας. Οι ΑΝΕΛ είναι το αναγκαίο καλό για την Ελλάδα», πρόσθεσε

Υπογράμμισε ότι επικοινώνησε με τον κ. Αλ. Τσίπρα, τον συνεχάρη και του είπε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ενισχύσουν την προσπάθεια για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Ακόμη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολος αλλά ελληνικός δρόμος. «Είναι η ώρα να ενωθούμε να είμαστε πατριώτες και να υπηρετούμε το εθνικό συμφέρον» τόνισε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, επέλεξαν την ελπίδα και την ανεξαρτησία» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συμπλήρωσε ότι το κόμμα του είναι αναγκαίο καλό για το έθνος. Να φωτίσει ξανά η ελπίδα στα μάτια των παιδιών μας. Να χτίσουμε την ζωή που μας κατέστρεψαν τα μνημόνια» είπε ο κ. Καμμένος.

Νωρίτερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε: «Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα». Απαντώντας σε ερωτήσεις για το τι μέλλει γεννέσθαι, ανέφερε ότι «ο τόπος θα έχει κυβέρνηση».

Μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε βολές κατά των δημοσκόπων που τον έφεραν εκτός Βουλής, ενώ τόνισε ότι ο αγώνας όλων των στελεχών του δικαιώθηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα.


Real.gr Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v