Αυτόνομο το «Αρμα Πολιτών» στις εκλογές

Σταματά την συνεργασία του με του ΑΝΕΛ το «Πανέλληνιο Άρμα Πολιτών». Κατεβαίνει αυτονομα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Δημαράς φέρεται να διαφωνούσε με συγκεκριμένες κινήσεις του κ. Καμμένου.

  • Real.gr
Αυτόνομο το «Αρμα Πολιτών» στις εκλογές

Αυτόνομα θα κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά που στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέβει μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, από το γραφείο τύπου του κόμματος, "με απόφαση της Πολιτικής του Γραμματείας, αποφάσισε σήμερα ότι θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του σε εγρήγορση για τις επικείμενες εκλογές".

Το τελευταίο διάστημα ο κ. Δημαράς φέρεται να διαφωνούσε με συγκεκριμένες κινήσεις του κ. Καμμένου. Έντονη ήταν η φημολογία ότι στην προεδρική εκλογή, θα ψήφιζε τον Σταύρο Δήμα, κάτι τελικά που δεν επιβεβαιώθηκε.

Ωστόσο, η συνύπαρξη των δύο ανδρών ήταν δύσκολο να συνεχιστεί, όπως αποτυπώθηκε με το σημερινό "διαζύγιο" και ενώ οι ΑΝΕΛ ψάχνουν εναγωνίως το 3% για να μπουν στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v