Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική στροφή σε ΕΤΕ και δικαιώματα

Την μερίδα του λέοντος σε ενδιαφέρον και συναλλαγές απέσπασε η Εθνική (+2,5%) και τα δικαιώματα σε μια συνεδρίαση όπου οι δημοπρασίες έστειελαν το ΓΔ στο υψηλό ημέρας. Σημαντικά κέρδη για Alpha, EFG.

Δεν κράτησε πολύ ο αρχικός ενθουσιασμός από τις εξαγγελίες του Κινέζου Πρωθυπουργού για σημαντικές διακρατικές συμφωνίες με την Ελλάδα και για Κινεζικές τοποθετήσεις σε Ελληνικά ομόλογα που έφεραν νέα συρρίκνωση την Ελληνικών spreads χαμηλότερα των 785 μονάδων (μετά και την νέα παραίνεση της Goldman Sachs που προτρέπει τους πελάτες της κρατήσουν τα Ελληνικά 30ετή ομόλογα, προσδοκώντας περαιτέρω κέρδη).

Οι ανησυχίες στις διεθνείς Αγορές σε συνδυασμό με την γενικότερη επιφυλακτική εικόνα στο διεθνές χρηματιστηριακό κλίμα, υπερίσχυσαν του “Κινέζικου δράκου” και μετά την πρώτη ώρα (όπου για τα δεδομένα της εποχής οι συναλλαγές έφθασαν σε δυσθεώρητο ύψος ξεπερνώντας τα 41 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας αποχρώσες ενδείξεις ότι κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν τον αρχικό ενθουσιασμό και προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις), ο Γενικός Δείκτης στο Χ.Α. έδειξε ότι για μία ακόμα συνεδρίαση θα περιοριστεί σε κινήσεις υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 1450 μονάδων, σε μία συνεδρίαση όπου η Εθνική και τα δικαιώματά της διεκδίκησαν και πήραν την μερίδα του λέοντος σε ενδιαφέρον και συναλλαγές, αποσπώντας συνολικά το 67,5% της μικτής αξίας συναλλαγών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συναλλαγές του τίτλου της Εθνικής που ξεπέρασαν τα 12,46 εκατ. τεμάχια, είναι η 12η καλύτερη συναλλακτική επίδοση στην ιστορία του τίτλου, σύμφωνα με στοιχεία της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ.

Χρειάστηκε να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες Alpha Bank και Eurobank προκειμένου να στηρίξουν τον Γενικό Δείκτη στις “δύσκολες” ώρες της συνεδρίασης, αλλά και να του δώσουν σχετική τελική ανοδική ώθηση που ξεκίνησε στις 16.15, υποστηριζόμενες και από την σταδιακή ανάκαμψη της Εθνικής.

Εννοείται ότι τον τελικό λόγο τον είχαν οι δημοπρασίες που έκλεισαν τον Δείκτη στο υψηλό ημέρας, όπως και τους Alpha Bank, Eurobank, MPB, Εθνική, Κύπρου, ΔΕΗ, Μυτιληναίο, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και Πειραιώς.

Όλα και περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου εκτιμούν ότι το Χ.Α. μπορεί να πάρει μία ανοδική “ανάσα” μετά το τέλος της διαπραγμάτευσης του δικαιώματος της Εθνικής (λήγει αύριο) και μέχρι να μπουν οι νέες μετοχές που θα προκύψουν από την αύξηση, όμως στην αντίδραση αυτή σημαντικό ρόλο θα παίξει και η εικόνα των διεθνών Αγορών που αρχίζουν να επιδεικνύουν σκεπτικισμό και επιφυλακτικότητα.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι τόσο ο DAX όσο και CAC 40 τείνουν να συμπληρώσουν την έκτη συνεχόμενη πτωτική συνεδρίαση.

Στην αρνητική περίπτωση το σκηνικό στο Χ.Α. θα παραμείνει ευμετάβλητο, με κυρίαρχο στοιχείο την χαμηλή διάθεση ανάληψης επενδυτικού ρίσκου, εικόνα η οποία θα δικαιώσει όσους επισήμαιναν ότι το Χ.Α. έχασε το διεθνές ανοδικό momentum και αυτό μπορεί να του “στοιχίσει” αν οι διεθνείς Αγορές προχωρήσουν σε αξιοπρόσεκτη διόρθωση, έστω και αν θεωρείται θετική η προσπάθεια παραμονής του Δείκτη υψηλότερα των 1450 μονάδων.

Ενδεχομένως ο μήνας που ξεκίνησε να είναι σημαντικός για τις εξελίξεις στα δημοσιονομικά, καθώς μία μη διαφαινόμενη θετική εξέλιξη στα έσοδα είναι ικανή να μεταβάλει την αρνητική άποψη που εξακολουθεί να υπάρχει για την Ελληνική οικονομία και η οποία ευθύνεται για την αποστροφή των κυριότερων επενδυτικών οίκων από το Χ.Α, τονίζουν αρκετοί αναλυτές που δεν ξεχνούν να υπενθυμίσουν ότι ο Οκτώβριος είναι παραδοσιακά αρνητικός μήνας για τις Αγορές.

Επιστρέφοντας στις διεθνείς Αγορές αξίζει να σημειωθεί η μετά από αρκετές ημέρες αξιοπρόσεκτη υποχώρηση του ευρώ έναντι του δολαρίου, αλλά και οι επιφυλακτικές εκτιμήσεις των περισσότερων αναλυτών για την παγκόσμια οικονομία και της προοπτικές της Ευρωζώνης.

Έτσι, σε περιορισμό των εκτιμήσεών τους για την κερδοφορία των Αμερικανικών επιχειρήσεων κατά το 2011 προχωρούν οι αναλυτές, σύμφωνα με δημοσκόπηση του πρακτορείου Bloomberg. Συγκεκριμένα, προβλέπεται ότι ο μέσος όρος αύξησης κερδών των εταιρειών που μετέχουν στον S&P 500 το 2011 θα ανέλθει στο 15%. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Μαρτίου, η αντίστοιχη πρόβλεψη κερδοφορίας ανερχόταν στο 20%.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ενώ κατά το πρώτο τρίμηνο οι εταιρείες του S&P 500 κατέγραψαν μέση αύξηση κερδοφορίας 52%, το δεύτερο τρίμηνο 49%, το τρίτο τρίμηνο του 2010 η μέση κερδοφορία εκτιμάται ότι περιορίστηκε στο 23% και βέβαια υπενθυμίζεται ότι Alcoa και PepsiCo ξεκινούν τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων γ΄ τριμήνου στις 7/10.

Επίσης οι αναλυτές αναθεώρησαν πτωτικά και τις εκτιμήσεις τους για τον Αμερικανικό ρυθμό ανάπτυξης 2010, στο 2,5% έναντι 3,1% που είχε καταγραφεί στη δημοσκόπηση του Bloomberg του Μαΐου.

Αντίθετα αισιόδοξοι για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας παρά την αναμενόμενη επιβράδυνση στις ΗΠΑ δηλώνουν Goldman Sachs, Credit Suisse και BofA Merrill Lynch.

Επιδεικτικά απαισιόδοξος για πολλοστή φορά ο Joseph Stiglitz που εκτιμά ότι το “κύμα λιτότητας” που διαπερνά τη Γηραιά Ήπειρο ενδέχεται να προκαλέσει και νέο κύμα ύφεσης, εκτιμώντας μάλιστα ότι διακυβεύεται το μέλλον του ευρώ και προβλέποντας ότι η Ισπανία ενδέχεται να είναι ο επόμενος στόχος των κερδοσκοπικών κεφαλαίων. “Οι ΗΠΑ μπορεί να προκάλεσαν την παγκόσμια ύφεση, αλλά η Ευρώπη τώρα απαντά με το ίδιο νόμισμα και είναι ίσως προτιμότερο να παραδεχτεί κανείς την αποτυχία του και να προχωρήσει, από το να πληρώνει υψηλό τίμημα ανεργίας και ανθρώπινου πόνου”, καταλήγει ο κ. Stiglitz.

Έστω και στο τέλος, στο ταμπλό του 20αρη υπερίσχυσαν οι τίτλοι με θετικό πρόσημο.

Στους λίγους αρνητικούς πρωταγωνιστές οι μεγαλύτερες απώλειες για Ταχ. Ταμιευτήριο (-2,53%), Τιτάν (-1,45%) και Ελ. Πετρέλαια (-1,05%, απέκοψε προμέρισμα 0,15 ευρώ, έχασε 0,06 ευρώ).

Με αρνητική ημερήσια μεταβολή η Coca-Cola και αμετάβλητοι οι τίτλοι των Αγροτικής και Motor Oil.

Τα μεγαλύτερα κέρδη για Alpha Bank (+7,19%), Eurobank (+5,14%) και Πειραιώς (+3,02%), ενώ με κέρδη μεγαλύτερα του 2% ακολούθησαν οι Εθνική, ΔΕΗ, Ελλάκτωρ, MPB, MIG.

Με μικρότερα κέρδη έκλεισαν οι υπόλοιπες μετοχές του FTSE.

Ο Γενικός Δείκτης ξεκίνησε ανοδικά φθάνοντας μέχρι τις 1479,44 μονάδες (11.28), όμως από εκεί και πέρα η επιφυλακτικότητα πήρε την θέση του αρχικού ενθουσιασμού με αποτέλεσμα να διαβρωθούν τα αρχικά κέρδη ο Δείκτης να γυρίσει σε αρνητικό πρόσημο και να υποχωρήσει μέχρι τις 1461,51 μονάδες (14.46).

Νέα ανοδική προσπάθεια και δημοπρασίες έφεραν τον Δείκτη στο υψηλό ημέρας των 1489,01 μονάδες (17.04) για να κλείσει τελικά στις 1488,71 μονάδες με κέρδη 1,37%, ενώ ο τζίρος ξεπέρασε τα 183 εκατ. (ο μεγαλύτερος τζίρος των τελευταίων 49 συνεδριάσεων) από τα οποία τα 10,4 αφορούσαν “πακέτα”.

Μοιρασμένη η τελική εικόνα με 82 ανοδικές μετοχές έναντι 82 πτωτικών, 23 τίτλοι με κέρδη από 5 έως 12,5% και 22 με απώλειες από 5 έως 16,67%.

Όσον αφορά τα δικαιώματα Εθνικής και Κύπρου η τελική τους εικόνα διαμορφώθηκε ως εξής: ΕΤΕΔ (+8,33% με όγκο 28878942 τεμ.), ΕΤΕΟ2 (+4,55% με όγκο 33986152 τεμ.) και ΚΥΠΡΔ (-4,26% με όγκο 3493298 τεμ.)

Τέλος όσον αφορά τις επιμέρους μετοχές ίσως αξίζει επισήμανσης η ανοδική διάθεση που επέδειξαν για διαφορετικούς λόγους οι Ικτίνος, ΕΛΓΕΚΑ, ΕΤΕΜ, Χαλκόρ και ΣΩΛΚ.


Τι σχολιάζουν αναλυτές της αγοράς

Επιστρέφοντας στο Χ.Α., συγκρατημένα αισιόδοξος για την βραχυπρόθεσμη πορεία της Αγοράς που θεωρεί πιθανή την ανοδική αντίδραση, δηλώνει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, και επισημαίνει ότι η δρομολογηθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – “μαμούθ” των 2,8 δισ. ευρώ από την Εθνική, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο Χ.Α.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του διευθύνοντος συμβούλου της Δραξ ΑΧΕΠΕΥ, αν, όπως όλα δείχνουν, στεφθεί με επιτυχία η ΑΜΚ της Εθνικής, τότε αυτή η εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες αποτιμήσεις τόσο τη συγκεκριμένη μετοχή, όσο και την Αγορά γενικότερα.
Από το εξωτερικό, το “κλειδί” σχετικά με τη ρευστότητα του εγχώριου χρηματοοικονομικού συστήματος, κρατάει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία, εκτιμά, ότι θα συνεχίσει τις αγορές Ελληνικών ομολόγων.

Τέλος, σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, κρίσιμοι “καταλύτες” για την πορεία του Χ.Α. αλλά και της Ελληνικής οικονομίας γενικότερα, είναι το επόμενο τεστ της τρόικας που σχετίζεται με την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών της Χώρας αλλά και την υλοποίηση των διαρθρωτικών μέτρων, τονίζει ο κ. Χριστόπουλος που δεν αποκλείει ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσει μία γρήγορη ανοδική αντίδραση της Αγοράς της τάξεως των 200 μονάδων, σε επίπεδα Γενικού Δείκτη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εκτιμήσεις του Στρατή Πολυχρονέα που θεωρεί πιθανή μία ανοδική αντίδραση της Αγοράς που θα συνδυαστεί με την λήξη τη διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων Εθνικής.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αναλυτή της Solidus Sec, δεν φαίνεται να πείθουν ακόμα οι ξένες Αγορές για τη δυναμική της ανόδου τους, καθώς οι χρηματιστηριακοί δείκτες αναφοράς (S&P 500, DAX 30) δεν μπορούν να διαφύγουν ανοδικά πάνω από σημαντικές αντιστάσεις (Ι173-1175 μονάδες και 6410 μονάδες), τη στιγμή που η ανοδική πορεία του πετρελαίου και του χρυσού (νέα ιστορικά υψηλά) δείχνει στενά συνδεδεμένη με την τιμή του δολαρίου.

Τα μακροοικονομικά στοιχεία συνεχίζουν να παρουσιάζουν μικτή εικόνα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να πείσουν για την ουσιαστική ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από τις διαφορές ταχύτητας σε ώριμες και αναδυόμενες οικονομίες.

Οι προσδοκίες χαλάρωσης της νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ, με τα μέλη της FOMC να μην έχουν συμφωνήσει ακόμα για αυτή την απόφαση και από την άλλη ανησυχίες για την κρίση χρέους σε Ιρλανδία και Πορτογαλία, μάλλον πιστοποιούν τα παραπάνω.

Οι Αγορές κρατικών ομολόγων από την ΕΚΤ και η πρόθεση κρατικοποίησης των Τραπεζών Allied και Anglo Irish από την Κυβέρνηση της Ιρλανδίας με σημαντική επιδείνωση του ελλείμματος της Χώρας, μπορεί να οδήγησαν σε πτώση των spreads των Ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων, αλλά οι ανησυχίες για την προσφυγή των προαναφερθέντων Χωρών στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ-ΔΝΤ δεν έχουν καμφθεί ακόμα.

Άλλωστε δεν πρέπει να θεωρηθεί τυχαίο, ότι η Ιρλανδία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες δημοπρασίες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην τελευταία δημοπρασία κρατικών ομολόγων της Ελλάδας, που διενεργήθηκε το 2010 (στις 29/03/10 τα 7ετή ομόλογα), το spread στην 10ετία ήταν στις 316,1 μονάδες, δηλαδή 133 μονάδες βάσης χαμηλότερα από το υψηλό των 449,3 μονάδων που κατέγραψε το spread των Ιρλανδικών ομολόγων στις 28/09. Η πορεία των Ελληνικών ομολόγων όμως εν αντιθέσει με την πορεία των Ιρλανδικών και Πορτογαλικών συνέχισε να είναι ανοδική και δεν έδειξε να επηρεάζεται στο ελάχιστο.

Είναι προφανές ότι η αύξηση μ/κ της Εθνικής Τράπεζας αν και έχει πιέσει τον Γενικό Δείκτη σε χαμηλότερα επίπεδα προς αναζήτηση ρευστότητας ίσως να έχει “βοηθήσει” την Αγορά κρατικών ομολόγων, εκτιμά ο κ. Πολυχρονέας.

Συγκρατημένα αισιόδοξος και ο Απόστολος Μάνθος που θεωρεί ότι μετά τον τερματισμό διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων της Εθνικής, υπάρχουν ενδείξεις που προϊδεάζουν θετικά για την βραχυπρόθεσμη πορεία της Αγοράς.

Αναφερόμενος στην τεχνική εικόνα του τίτλου της Εθνικής, το μέλος επενδυτικής επιτροπής της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ επισημαίνει ότι η ανοδική διάσπαση των 7,25 ευρώ βάζει τις βάσεις για διαφυγή του τίτλου από το επικίνδυνο επίπεδο των 7,00 ευρώ και βάζει ως άμεσο στόχο την καταστρατήγηση της βραχυχρόνιας αντίστασης των 7,50 ευρώ.

Αντίθετα αρνητικά τεχνικά μηνύματα συνεχίζουν (σύμφωνα με τον κ. Μάνθο) να δίνουν ΟΤΕ και Ταχ. Ταμιευτήριο, καθώς ο πρώτος έχει μία τελευταία θεωρητική στήριξη στην περιοχή των 5,16 ευρώ, ενώ στην περίπτωση του δεύτερου τίτλου, επιβεβαιωμένη καθοδική διάσπαση των 3,80 ευρώ θα ανοίξει τον δρόμο για τα 3,25 – 3,00 ευρώ, αναιρώντας ολοκληρωτικά το ανοδικό σενάριο προσέγγισης των 5,00 ευρώ.

“Πιστέψτε στην βραχυπρόθεσμη ανοδική αντίδραση”, τονίζει ο Μάνος Χατζηδάκης που εκτιμά πως διαφαίνονται προϋποθέσεις εξομάλυνσης των ισχυρών πιέσεων που δέχθηκαν οι κυριότεροι Τραπεζικοί τίτλοι κατά το προηγούμενο διάστημα λόγω της αύξησης κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας.

Τεχνικά η αγορά δείχνει να αποκτά ένα επίπεδο αναφοράς ως προς την αντοχή της (1.450 μονάδες) ενώ η αυριανή λήξη της διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων της Εθνικής Τράπεζας ενδεχομένως να αποφορτίσει την επιφυλακτικότητα πολλών χαρτοφυλακίων που λειτούργησαν με γνώμονα την χρονική διάρκεια της αύξησης.

Ζητούμενο για την επιβεβαίωση των θετικών ενδείξεων είναι η κίνηση προς την κυριότερη βραχυπρόθεσμη ζώνη αντίστασης στις 1.490 μονάδες με ικανοποιητικές συναλλαγές.

Τέλος επισημαίνεται ότι το μίγμα ειδήσεων το Σαββατοκύριακο (εξαγορές συγχωνεύσεις στο εξωτερικό, επίσκεψη Κινέζου Πρωθυπουργού, έντονη ανατίμηση του ευρώ κλπ) λειτουργεί θετικά ως προς την διαμόρφωση της ψυχολογίας της Αγοράς.

Σε οριακές ή αρνητικές μεταβολές προτείνονται πιο ζωηρές τοποθετήσεις με έμφαση σε Τραπεζικές μετοχές (Alpha Bank, Eurobank, Tαχ. Tαμιευτήριο, Εθνική Τράπεζα) αλλά και επιλεγμένους τίτλους της Βιομηχανίας και του Εμπορίου (ΜΕΤΚΑ, Μotor oil, Μυτιληναίος, Jumbo), τονίζει ο υπεύθυνος επενδυτικής στρατηγικής της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ.

Δανεισμός Τίτλων- Short Selling

Ανοδικά ξεκίνησε η εβδομάδα με τις συναλλαγές να παραμένουν σε σταθερά μέτρια επίπεδα.

Τα Σ.Μ.Ε. του 20αρη ακολούθησαν τον αντίστοιχο δείκτη στην υποκείμενη, αλλά αιφνιδιαζόμενα από τις δημοπρασίες άνοιξαν τις υποτιμήσεις στο 1,10%, ενώ μετά τις 17.00 οι αγοραστές έδειξαν επιθετικότερες διαθέσεις και οι τελευταίες πράξεις έγιναν με οριακό premium

Μικτές κινήσεις με περισσότερες πωλήσεις από τα ξένα χαρτοφυλάκια.

Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 7626, τιμή εκκαθάρισης 705,59) κινήθηκαν μεταξύ 693,25 και 717 μονάδων.

Παρέμεινε ο δανεισμός τίτλων (1222200 Εθνική, 5000 ΟΠΑΠ, 17300 Alpha Bank, 120000 MPB), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (6751), Alpha Bank (789), Πειραιώς (738), Eurobank (533), ΟΤΕ (832), Ταχ. Ταμιευτήριο (234), Κύπρου (240), Ελ. Πετρέλαια (139), MPB (326), MIG (120), Αγροτική (156).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. στην συνεδρίαση της 4/10 οι κυριότερες “ανοιχτές” πωλήσεις σημειώθηκαν σε Εθνική (2118657 τεμ.), Κύπρου (35000 τεμ.), MPB (172100 τεμ.), Alpha Bank (8000 τεμ.), MIG (160000 τεμ.), Πειραιώς (210000 τεμ.).

Αντίθετα δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (7202315 τεμ.), Eurobank (15212621 τεμ.), Εθνική (42985537 τεμ.), Κύπρου (12056143 τεμ.), Πειραιώς (11154741 τεμ.), ΕΤΕΔ (6650400 τεμ.), ΕΤΕΟ2 (6587900 τεμ.).

Η διαχειρίστρια εταιρεία TYRUS CAPITAL LLP γνωστοποιεί με την από 01/10/2010 επιστολή της προς το Χ.Α. ότι κατέχει καθαρή ανοικτή θέση σε μετοχές της εκδότριας εταιρείας Εθνική Τράπεζα ΑΕ: Ταυτότητα Διαχειριστή: Tyrus Capital LLP. Ονομασία Εκδότη: Εθνική Τράπεζα ΑΕ. ISIN GRS003013000. Αριθμός Μετοχών Καθαρής Ανοικτής Θέσης: -2.163.843 μετοχές (CFD). Η ανοικτή θέση αυξήθηκε κατά 792.000 μετοχές σε σχέση με την προηγούμενη γνωστοποίηση. Αριθμός Εισηγμένων Μετοχών: 607.041.577 μετοχές. Ποσοστό Καθαρής Ανοικτής Θέσης: -0,3565%. Ημερομηνία: 1 Οκτωβρίου 2010.

Η διαχειρίστρια εταιρεία GLG PARTNERS LP γνωστοποιεί με την από 01/10/2010 επιστολή της προς το Χ.Α. ότι μετά από ανοικτή πώληση 105.000 μετοχών - CFD (-0,0172% του μετοχικού κεφαλαίου) της εκδότριας εταιρείας Εθνική Τράπεζα ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ η οποία έλαβε χώρα την 1η Οκτωβρίου 2010 κατέχει καθαρή ανοικτή θέση -1.585.000 μετοχών της ανωτέρω εκδότριας εταιρείας ή ισοδύναμο ποσοστό -0,2611% του μετοχικού της κεφαλαίου (σε σύνολο 607.042.000 εισηγμένων μετοχών).

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v