Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 24 2006

Νέος μνηστήρας για τις Τεχνικές Εκδόσεις;

Το όνομα των Τεχνικών Εκδόσεων ”παίζει” (εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια, θυμόμαστε εμείς…) σε πολλά από τα σενάρια που αφορούν στα ΜΜΕ και κατά καιρούς φέρεται να έχουν παρελάσει διάφοροι μνηστήρες με… άνθη στα χέρια για την πολύφερνη νύφη του κλάδου.

Και πολύ λογικό, άλλωστε, καθώς η εταιρεία του κ. Κ. Καββαθά θεωρείται ”μαγαζί-φιλέτο”, αφού εκδίδει εξειδικευμένα έντυπα, άκρως επιτυχημένα στο είδος τους, με ναυαρχίδα το (γνωστότατο και μη εξαιρετέο) περιοδικό ”4 Τροχοί”.

Τώρα τη σκυτάλη των ενδιαφερομένων φέρεται να έχει παραλάβει ο κ. Λυμπέρης, ο οποίος (πάντα, φέρεται να) έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το 33% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και ότι διεξάγονται συζητήσεις επ’ αυτού. Φυσικά, ουδείς από τους εμπλεκόμενους επιβεβαιώνει κάτι σχετικό.

Απλώς να υπενθυμίσουμε ότι αντίστοιχες διαπραγματεύσεις με προηγούμενο υποψήφιο πριν από ένα περίπου εξάμηνο ”κόλλησαν” στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Εν Λευκώ” (ο μνηστήρ, οι Αττικές Εκδόσεις του κ. Θ. Φιλιππόπουλου, δεν τον ήθελε με… τίποτα).

Και ακόμα να αποκαλύψουμε ότι ο Χαμαιλέων έμαθε… ό,τι έμαθε τρυπώνοντας στα γραφεία των υπαλλήλων των Τεχνικών Εκδόσεων, οι οποίοι μάλιστα έλεγαν ότι το κτίριο της οδού Ηλιουπόλεως πουλήθηκε (;) στην Ελληνική Τράπεζα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v