Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 5 2006

INTΚA: Sistema, φήμες και... ενημέρωση των μετόχων

Πληροφορίες περί ”ώριμων συζητήσεων” συνεργασίας της Intracom, που θα δώσουν νέα ”την επόμενη εβδομάδα”, έκαναν τις τελευταίες ημέρες το γύρο των χρηματιστηριακών γραφείων.

Το πρώτο ερώτημα είναι αν αυτές οι πληροφορίες σχετίζονταν τελικά με το ”ρωσικό” deal ή αν αφορούν, όπως πιστεύουν κάποιοι, μια επόμενη κίνηση.

Το deal με τη Sistema -όπως ίσως θα προσέξατε στο σχετικό θέμα του euro2day.gr- είχε κλείσει από την περασμένη... Κυριακή 28 Μαΐου!

Έτσι είπε ο κ. Sistema (ο απόλυτος άρχων της εταιρίας) στο ρωσικό πρακτορείο Novosti, οπότε το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί επί 5 συνεδριάσεις (!) δεν θεώρησε σκόπιμο να κάνει τις ανακοινώσεις η ”δική μας” Intracom.

Κι αυτό όταν η μετοχή ανέβηκε την προπερασμένη Παρασκευή (προ συμφωνίας), συνέχισε πάνω τη Δευτέρα (πρώτη μέρα μετά τη συμφωνία) και από Τρίτη άρχισε να... πέφτει (στο τέλος του μήνα βγήκαν τα αποτελέσματα - με μείωση του bottom line), για να ξανανέβει μόλις την περασμένη Παρασκευή!

Τι έκαναν αυτές τις πέντε μέρες στην Intracom; Γιατί δεν ανακοίνωσαν την ”ολοκληρωμένη” (completed) κατά το Ρώσο συμφωνία;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v