Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 7 2006

To… ”αυτογκόλ” της Εθνικής (και της κυβέρνησης)

Λίγο πολύ η θέση της στήλης είναι γνωστή. Υπέρ της λειτουργίας της διοίκησης της ΕΤΕ με απολύτως ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, υπέρ της κίνησης στη Τουρκία, παρά τα όσα έχει επιφέρει στη μετοχή και την αγορά.

Αδυνατούμε όμως να καταλάβουμε πως σε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αποφασίστηκε η χρηματοδότηση του (χρεοκοπημένου) ΠΑΟΚ, με την μορφή εγγυητικής ύψους 6 εκατ. ευρώ!!!

Η οποία εξασφαλίστηκε, λέει, με τα μελλοντικά έσοδα από τηλεοπτικές μεταδόσεις. Καλά που δεν μας είπαν ότι έτρεξαν και πήραν τη… μπουκιά από το στόμα όλων των άλλων τραπεζών!

Το αποτέλεσμα βεβαίως ήταν να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσκιζε τα ιμάτιά του (οι δηλώσεις του παρατέθηκαν αυτούσιες από συμπολιτευόμενες και αντιπολιτευόμενες εφημερίδες –αποτελώντας σχόλιο από…μόνες τους) ότι δεν υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση!

Γι’ αυτό υποθέτουμε είδαμε και τους τίτλους ”Εθνική βοήθεια στον ΠΑΟΚ” και άλλα τέτοια... νόστιμα- και μάλλον ακατάλληλα δεδομένης της συγκυρίας.

Όχι, εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε έτσι τον οποιοδήποτε ”εθνικό ρόλο” της ΕΤΕ. Όπως δεν αντιλαμβανόμαστε πως επετράπη να συμβεί τέτοια επικοινωνιακή ”γκάφα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v