Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 6 2006

ΟΠΑΠ: Νειάδας εφ’ όλης της... ύλης

Άκρως ενδιαφέρουσα η συνέντευξη που παραχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Βασίλης Νειάδας, στην εφημερίδα ”Εξπρές”.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επέκτασης του Οργανισμού, στην αγορά των καζίνο, αλλά και στο ενδεχόμενο εξαγοράς λοταρίας εκτός Ελλάδος, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θεωρεί ”ασφαλές” το εσωτερικό ”μονοπώλιο” του οργανισμού για τα επόμενα 3-5 χρόνια.

Μεγάλες προσδοκίες, όπως άφησε να εννοηθεί, υπάρχουν για το στοιχηματισμό του Μουντιάλ, που θα είναι και ένα κρίσιμο ”τεστ” υποδομής, καθώς στα πρακτορεία του οργανισμού θα παίζονται παράλληλα το ”Πάμε Στοίχημα” και το Κίνο.

Ο κ. Νειάδας δεν παρέλειψε να επισημάνει την επιτυχία του στοιχήματος για τη Eurovision, που όπως είπε ήταν 15πλάσια σε σχέση με τα Oscars.

Οπότε οι προσδοκίες για το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός είναι προφανώς πολύ, μα πάρα πολύ μεγάλες, δεδομένης και της ώρας που διεξάγονται τα παιχνίδια, καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γίνεται στη Γερμανία.

Ο ίδιος προέβλεψε ότι με τη νέα σεζόν θα υπάρξει (σ.σ. επιτέλους θα πρόσθεταν οι... επενδυτές του ΟΠΑΠ) και εισαγωγή ελληνικών ομάδων στο ”Πάμε στοίχημα” (αφού, καλή της ώρα, τελειώσει τον Ιούλιο η κατάρτιση της λίστας των ομάδων που θα μπορούν να συμμετάσχουν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού).

Από την άλλη, ανακοίνωσε αλλαγές στο Προπογκόλ -που δεν πάει και τόσο καλά-, καθώς και την εισαγωγή νέου παιχνιδιού, του Bingo Lotto, το φθινόπωρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v