Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 9 2006

Ο ”ποιητής” της Ιατρικό Αθηνών

Ετοιμαζόμασταν για ύπνο χθες και σκεφτόμασταν τι ανακοίνωση θα βγάλει άραγε σήμερα το Ιατρικό Αθηνών για το… κωμειδύλλιο (περί αυτού πρόκειται πλέον) με την BC Partners!

Οι άνθρωποι έσπασαν όλα τα ρεκόρ. Από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη έβγαλαν τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις για το ίδιο θέμα!

Ανακοινώσεις… χαριτωμένες, δεν λέμε όχι, καθεμια με το… υπονοούμενό της, την τσαχπινιά, το… κατιτίς της! Άσχετο αν δεν προσφέρουν ξεκάθαρη ενημέρωση στους επενδυτές.

Η πρώτη μιλούσε για αμοιβαιότητα, εκτίμηση και εμπιστοσύνη, κι ότι ”αποφάσισαν από κοινού” επί του παρόντος (sic) τη… ματαίωση της συμφωνίας.

Κι εμείς κοντέψαμε να… δακρύσουμε από τη συγκίνηση γι’ αυτή την ωραία σχέση που δεν θα καρποφορούσε.

Στη συνέχεια ο… ποιητής ξαναχτύπησε με τη δεύτερη ανακοίνωση.

Όπου, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι ”Δεν ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις, αλλά επί του παρόντος ματαιώθηκε η στρατηγική σύμπραξη, με ό,τι αυτό υποδηλώνει”.

Ευτυχώς, δηλαδή, που δεν ματαιώθηκε επί του μέλλοντος, με ό,τι αυτό θα μπορούσε να… υποδηλώνει!

Και εντέλει τι… υποδηλώνει άραγε αυτό το υπαινικτικό ”με ό,τι αυτό υποδηλώνει”, ρε παιδιά; Βαριέστε να το γράψετε και πρέπει να το… μαντέψουμε;

Έτσι φαίνεται ότι είπαν κάποιοι στον ποιητή, κι εκείνος έγραψε την επόμενη… στροφή του συνεχιζόμενου αυτού ποιήματος:

”Με την BC Partners έχει καταλυθεί η αρξάμενη συζήτηση, όμως διατηρούμε επικοινωνία και επαφή και δεν αποκλείουμε μελλοντική συνεργασία σε άλλα επιχειρηματικά πλάνα”.

Ωραίο αυτό το… ”αρξάμενη”, δεν λέμε, αλλά τα υπόλοιπα και πάλι αδυνατούν να ρίξουν οποιοδήποτε ”φως” στην υπόθεση.

Κάτι θέλει να πει ο ποιητής, αλλά… δεν το λέει. Ας κάνουν, σου λέει, και κανένα… σενάριο οι αναγνώστες, να ’χουν και κάτι να ασχολούνται, να μη βαριούνται κιόλας.

Μόνο που αυτά ΔΕΝ αποτελούν χρηματιστηριακή ενημέρωση, αλλά παρωδία.

ΥΓ.: Τελικά, μιλάνε για κάτι με την BC Partners, όπως σαφώς... ”υπονοεί” η τελευταία ανακοίνωση; Κι αν ναι, τι είναι αυτό;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v