Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 24 2006

Alco-Fieratex-ΜΙΝΕΡΒΑ: Εντολές που έβγαλαν… μάτια

Περίεργη συνεδρίαση αυτή της Παρασκευής για ”χαρτιά” που δεν ανήκουν στη μεγάλη ή τη μεσαία κεφαλαιοποίηση, πλην όμως ίσως αποδειχθεί ενδιαφέρουσα η παρακολούθησή τους.

Στην αρχή της συνεδρίασης ήταν η Alco που παρουσίασε μεγάλες εντολές αγοράς, της τάξεως του 2% του μετοχικού της κεφαλαίου, χωρίς να γίνει κάποιο ”πακέτο”, ενώ οι εντολές αυτές οδήγησαν τη μετοχή σε σημαντική άνοδο.

Υπήρξαν όμως και δύο άλλες μετοχές, στις οποίες παρουσιάστηκαν ”ως διά… μαγείας” μεγάλες εντολές πώλησης στο… κλείσιμο και αμφότερες απορροφήθηκαν άμεσα.

Ο λόγος για τη ΜΙΝΕΡΒΑ και τη Fieratex, όπου στο κλείσιμο πέρασαν ποσοστά των μετοχών τους που είναι πάνω από το 3% και το 4% αντιστοίχως του μετοχικού τους κεφαλαίου, με μία εντολή στην κάθε περίπτωση.

Κοινό σημείο μεταξύ των δύο περιπτώσεων θα μπορούσε να είναι η κ. Ανεζουλάκη, σύζυγος του βασικού μετόχου της Fieratex, αλλά και μέτοχος η ίδια της ΜΙΝΕΡΒΑ με ποσοστό άνω του 6%, αν δεν μας απατά η μνήμη!

Για να δούμε τι συνέχεια θα υπάρξει σήμερα, αλλά και σε ποιες περιπτώσεις θα έχουμε ενδεχομένως κάποια ανακοίνωση περί μεταβολής ποσοστού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v