Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 28 2006

Κινητικότητα σε AXON και Euromedica

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται εδώ και καιρό στον όμιλο Λιακουνάκου - και μάλιστα σε πολλά μέτωπα.

Στη Euromedica, για παράδειγμα, ακούγεται ότι γνωστός χρηματιστής (γνωστός και για το εκρηκτικό… ταμπεραμέντο του) κατέχει κάτι λιγότερο από 5%, ενώ κάτι ψιλά διαθέτει και η σύζυγός του.

(Παρένθεση: Στην οικογένεια Δανιηλίδου, που ”ξεφόρτωσαν” στην αγορά προς 1,5 ευρώ τη μετοχή, λέτε τώρα να χτυπάνε το κεφάλι τους;)

Όσο για τη μητρική Axon Συμμετοχών, λέγεται ότι από τον βασικό μέτοχο έχουν ”ψωνίσει” κάποια ξένα funds, από Λουξεμβούργο, Βέλγιο και ΗΠΑ.

Όπως λένε οι πληροφορίες μας, ο βασικός μέτοχος μιλά τώρα για τη Euromedica με άλλους Αμερικανούς (οι προηγούμενοι έφυγαν, καθώς δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους για συνδιοίκηση), με στόχο την πώληση συμμετοχής στην εταιρεία και φόντο… το μελλοντικό management των κρατικών νοσοκομείων από ιδιώτες!

Πρώτα ο Θεός...

Όσο για τα αποτελέσματα εξαμήνου, μην εκπλαγείτε αν δείτε περίπου +120% στη Euromedica κι άλλο +40% στην Axon Συμμετοχών.

Κάτι τέτοιο θα συνάδει με τη ”μόδα” των μεγάλων αυξήσεων στα κέρδη αρκετών εισηγμενων, ασχέτως αν θα προκαλέσει έκπληξη… ακόμη και σε κάποιους που γνωρίζουν από κοντά τον όμιλο!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v