Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 12 2002

Ποιός πληρώνει το λογαριασμό των ”φτερωτών” ζημιών

Την απόφαση των συνεταίρων της ”Φτερωτός Ερμής” (η θυγατρική του ΔΟΛ, η ”ΔΟΛ Digital ” και η ”Ιntracom”, κατέχουν σχεδόν το 85% των μετοχών της) για τη λύση και εκκαθάριση της εταιρίας πιθανότατα την γνωρίζετε.

Εκείνο που ίσως δεν ξέρετε είναι, ότι ο τρίτος (και μικρότερος) μέτοχος της εταιρίας, δηλαδή η Εθνική Τράπεζα- παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της έδωσε, έστω και εκ του μακρόθεν, την συναίνεσή της στην προαποφασισμένη λύση, είχε δηλώσει παντιοτρόπως την... αποστασιοποίησή της από τα τεκταινόμενα.

Έγκυροι τραπεζικοί κύκλοι επισημαίνουν, ότι η αποστασιοποίηση της Εθνικής είχε ως αφορμή τις προσπάθειες των δύο μεγάλων συνεταίρων να ελέγξουν τα ΕΛΤΑ και ότι αυτή η στάση ”διαδηλώθηκε” και έφθασε στο αποκορύφωμά της όταν έγινε το ”πέρασμα” του επιχειρηματία κ. Βασίλη Γκρίσιν...

Τώρα, ήρθε η ώρα της καταγραφής των ζημιών για όλους όσοι εμπνεύστηκαν και επιχείρησαν να υλοποιήσουν τις κυκλωτικές κινήσεις γύρω από τα ”Ταχυδρομεία” και τις δραστηριότητές τους. Θα υπάρξει σύντομα και συνέχεια επί των... ισολογισμών!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v