Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 22 2006

Greek day και… 24-6-1

Η μεγάλη επιτυχία του greek day στο Λονδίνο συνοδεύτηκε χθες και από μια πολύ καλή μέρα στη Σοφοκλέους.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που την ώρα της αναχώρησης από τον Λονδίνο έγινε μεταξύ αστείου και σοβαρού και η καταμέτρηση των… ημερήσιων επιδόσεων που παρουσίασαν οι εισηγμένες οι οποίες συμμετείχαν σε αυτό.

To ”σκορ” ήταν 24-6 μεταξύ ανοδικών και καθοδικών, με μία μετοχή να κλείνει αμετάβλητη…

Καλός ο... οιωνός.

Μεγαλύτερη σημασία όμως έχει το γεγονός ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη παρουσίαση ελληνικών εισηγμένων έμειναν ευχαριστημένοι, όχι μόνο από την αρτιότητα της διοργάνωσης αλλά και από το ”κλίμα” που υπήρξε.

Πάρα πολλά ”ραντεβού” μεταξύ των εταιριών και των ξένων θεσμικών, (υπήρχαν αρκετές εταιρίες που έκαναν πάνω από 15 διαφορετικά ραντεβού μέσα στο διήμερο!), που άλλοτε ήταν… γνωριμίας, (το θέμα είναι να γίνει αυτή η γνωριμία κι ας αργήσει το αποτέλεσμα) και άλλοτε ήταν στα πλαίσια μιας προηγούμενης γνωριμίας ή και μιας ήδη υφιστάμενης σχέσης.

Εξίσου σημαντικό δε είναι το γεγονός ότι οι περισσότερες εταιρίες κατέβηκαν με την... πρώτη ομάδα τους, συμπεριλαμβανομένου και του επιχειρηματία ή του top manager.

Μυτιληναίος, Φέσσας, Περιστέρης, Καλλιτσάντζης, Στέγγος, Καρδασιλάρης, Αντωνόπουλος, Τσουπίδης, Ταμβακάκης και πολλά άλλα γνωστά ονόματα της επιχειρηματικής αγοράς βρέθηκαν αυτό το διήμερο σε έναν ενιαίο χώρο δίνοντας στους ξένους διαχειριστές τη δυνατότητα να μιλήσουν μαζί τους ”πρόσωπο με πρόσωπο”.

Και όχι άδικα, αφού από τα ραντεβού πέρασαν περίπου… 2 τρισ. ευρώ. Τόσα χρήματα διαχειρίζονται συνολικά τα περίπου 100 θεσμικά κεφάλαια που συμμετείχαν!

Υ.Γ.: Εξυπακούεται ότι η ΕΧΑΕ (που διαθέτει ήδη ξένους σε ποσοστό που πλησιάζει το... 40% του μετοχικού της κεφαλαίου) κατέβηκε με... πλήρη ομάδα και ”δύο ”καπέλα”.

Της εισηγμένης και του συνοικοδεσπότη.

Παρόντες λοιπόν ο κ. Καπράλος,ο κ. Λαζαρίδης,ο κ. Μάναλης και ο κ. Σ. Σπύρου, υπεύθυνος στρατηγικής, επικοινωνίας και επενδυτικών σχέσεων της εταιρίας.

Τους ευχόμαστε καλή επανάληψη του χρόνου, με ακόμη περισσότερες εισηγμένες και... διπλάσιους ξένους θεσμικούς!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v