Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 22 2013

Τα σενάρια αλλαγών στη ΔΕΠΑ και η δικαίωση Τουρκολιά

Τα σενάρια αλλαγών στη ΔΕΠΑ και η δικαίωση Τουρκολιά

ΔΕΠΑ: O "πικρός καφές" που επιφύλαξε σαββατιάτικα το ΥΠΕΚΑ στην ηγεσία του ΔΕΣΦΑ, μάλλον δεν θα επαναληφθεί στην (ακόμη) μητρική του εταιρεία, τη ΔΕΠΑ.

Όπως μαθαίνει ο ΧΑΜ, μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου. Ωστόσο αυτές θα αφορούν μέλη του δ.σ. που ορίζει το Δημόσιο ως μέτοχος, ενώ θα διατηρήσει τη θέση του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χάρης Σαχίνης, που συμπληρώνει αισίως τριετία επικεφαλής της ΔΕΠΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αλλαγές θα υπάρξουν στην ηγεσία και άλλης μεγάλης ενεργειακής εταιρείας, που ελέγχει το Δημόσιο. Ωστόσο το πράγμα "ψήνεται" ακόμη, καθώς αφ' ενός με το θέμα θα πρέπει να απασχοληθούν οι ηγεσίες των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, και αφετέρου να διατηρηθούν ισορροπίες.

 

ΕΘΝΙΚΗ: Νέο υψηλό τετραμήνου σημείωσε χθες ο τίτλος της Εθνικής κλείνοντας για πρώτη φορά πάνω από την τιμή διάθεσης (4,28 ευρώ) της πρόσφατης αύξησης κεφαλαίου.

Ταυτόχρονα, η κεφαλαιοποίησή της Εθνικής έσπασε το φράγμα των 10 δισ ευρώ. Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο στοίχημα που κερδίζει η διοίκηση της Εθνικής μετά από την κάλυψη της ιδιωτικής συμμετοχής στην ΑΜΚ.

Τότε κατάφερε να βρει 1,07 δισ. ευρώ από ιδιώτες, τώρα όσοι μπήκαν στην ΑΜΚ και κράτησαν μετοχές και warrants γράφουν κέρδη από τα warrants.

Λέτε να κάνει και το τρία στα τρία με μεταγραφή έκπληξη;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v