Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΣΦΑ: Αιφνιδιαστική αλλαγή Δ.Σ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο καθηγητής Κώστας Ξιφαράς, και πρόεδρος του Δ.Σ το στέλεχος της ΔΕΠΑ Αντώνης Νάτσικας, στις θέσεις των κ. Γιώργου Παπαρσένου και Πάνου Μαυροκέφαλου.

  • του Μιχάλη Καϊταντζίδη
ΔΕΣΦΑ: Αιφνιδιαστική αλλαγή Δ.Σ.
Αιφνιδιαστική αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΕΣΦΑ. Όπως μαθαίνει το euro2day, χωρίς καμία προειδοποίηση, εχθές το βράδυ συνεδρίασε το εποπτικό συμβούλιο του ΔΕΣΦΑ, το οποίο έχει και τη σχετική αρμοδιότητα και αποφάσισε την αλλαγή όλων των μελών του Δ.Σ.., πλην των δύο που ορίζονται από τα ΕΛ.ΠΕ.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, νέος διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο καθηγητής Κώστας Ξιφαράς, και πρόεδρος του Δ.Σ το στέλεχος της ΔΕΠΑ Αντώνης Νάτσικας, στις θέσεις των κ. Γιώργου Παπαρσένου και Πάνου Μαυροκέφαλου.

Σε ό,τι αφορά τον κ Νάτσικα, ως στέλεχος της ΔΕΠΑ είχε τις αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή στην θυγατρική Ποσειδών (ΔΕΠΑ-EDISON) για την κατασκευή του ελληνοϊταλικού αγωγού και του Ελληνοβουλγαρικου. Επίσης ο ίδιος εχει διατελέσει νομάρχης Χανίων το 1992, όπως και μέλος του πολιτικού επιτελείου της κ Ντόρας Μπακογιάννη.

Ως προς τη σκοπιμότητα των αλλαγών ενόψει της εξαγοράς του ΔΕΣΦΑ από τη SOCAR, από πολλές πλευρές εκφράζεται προβληματισμός, καθώς μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της Αζέρικης εταιρείας δεν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αλλαγές στην κορυφή της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v