Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 26 2013

ΑΠΕ: Γιατί λίγοι μικροί παραγωγοί θα κάνουν... τριήμερο

ΑΠΕ: Γιατί λίγοι μικροί παραγωγοί θα κάνουν... τριήμερο

Είδηση, έλεγαν παλαιοί δημοσιογράφοι, είναι όταν ένας άνθρωπος δαγκώσει σκύλο και όχι το αντίθετο. Είδηση όμως για τον κόσμο των ΑΠΕ, είναι όταν ο Λειτουργός της Αγοράς-ΛΑΓΗΕ, πληρώνει τους παραγωγούς.

Έτσι λοιπόν και εμείς, μεταφέρουμε την είδηση ότι την περασμένη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ο ΛΑΓΗΕ πίστωσε τους λογαριασμούς 8.130 παραγωγών, που είχαν κόψει τιμολόγια τον ...περασμένο Μάρτιο. Αυτοί όμως είναι οι μικροί. Όσοι δηλαδή έχουν να λαμβάνουν μέχρι 22.000 ευρώ. Και έτσι μπόρεσαν να κάνουν... τριήμερο

Αντίθετα, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου θα περιμένουν να πιστωθούν οι λογαριασμοί τους, συνολικά 270 παραγωγοί που για τον ίδιο μήνα του 2013, έκοψαν τιμολόγια μέχρι 90.000 ευρώ.

Αφού πληρωθούν και αυτοί, θα μένει 25% των παραγωγών απλήρωτο. Το πότε θα πάρουν λεφτά ή το πότε θα εξοφληθούν οι υπόλοιποι μήνες του 2013 ένας Θεός το ξέρει.

Ή καλύτερα ο «άρχων» της πλατείας Συντάγματος στον οποίο έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για να κλείσει η τρύπα του λογαριασμού, που αισίως ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v