Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 22 2014

Σφηνάκια για Κορρέ, Ελλάκτωρ και έντοκα

Σφηνάκια για Κορρέ, Ελλάκτωρ και έντοκα

Κορρές: Μειωμένες πωλήσεις στο εξωτερικό κατά 7,1% κόστισε στον όμιλο η παύση της συνεργασίας με την J&J το 2013, παρά το γεγονός ότι στις βασικές μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές (Γερμανία, Βρετανία, Ρωσία και Σκανδιναβία) οι πωλήσεις του ομίλου αυξήθηκαν 3% κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου.

Στην Ελλάδα, το λανσάρισμα των νέων προϊόντων κρέμας του ομίλου οδήγησαν τις εγχώριες πωλήσεις στο ίδιο επίπεδο με το 2012, ενώ η Κορρές εκτιμά ότι κατέχει πλέον μερίδιο 10,5% στο κανάλι του φαρμακείου.

 

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η επανεκκίνηση των έργων παραχώρησης στους οδικούς άξονες αποκαθιστά τη βιωσιμότητα σημαντικών δεσμευμένων ιδίων κεφαλαίων του ομίλου Ελλάκτωρ αλλά και της δεσμευμένης ρευστότητας με τη μορφή ανείσπρακτων τιμολογημένων απαιτήσεων.

Τάδε έφη ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελλάκτωρ, σε δήλωσή του που συνοδεύει την έρευνα της PwC για την επόμενη μέρα της οικονομίας.

 

Έκδοση εντόκων - ΣΜΕΧΑ: Και μέσω των χρηματιστηριακών εταιρειών που είναι μέλη του ΣΜΕΧΑ θα διατεθούν τα έντοκα γραμμάτια δωδεκάμηνης διάρκειας που σχεδιάζει να εκδώσει ο ΟΔΔΗΧ αργότερα μέσα στον χρόνο χάρη στις ενέργειες του κ. Μωραϊτάκη.

Η έκδοση εντόκων γραμματίων ετήσιας διάρκειας είναι το επόμενο βήμα στον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών μετά την επιτυχή επάνοδο στις αγορές και η απόδοσή τους προβλέπεται ελκυστική σε σχέση με τις νέες προθεσμιακές καταθέσεις.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v