Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 21 2014

Νέα Υόρκη: Ποιες εισηγμένες τραβούν ξένα funds σαν… μαγνήτης

Νέα Υόρκη: Ποιες εισηγμένες τραβούν ξένα funds σαν… μαγνήτης

Tα 400 προσεγγίζουν ήδη τα one to one meetings που έχουν ήδη προγραμματισθεί μεταξύ εκπροσώπων διεθνών funds και υψηλόβαθμων στελεχών εισηγμένων εταιρειών, στη διάρκεια του 3ου forum που συνδιοργανώνουν στη Νέα Υόρκη ο όμιλος ΕΧΑΕ και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, στις 11 και 12 Ιουνίου.

Πρόκειται για αριθμό συναντήσεων που ξεπερνάει τον περυσινό και αποτελεί ρεκόρ των τριών ετών που διοργανώνεται το συγκεκριμένο forum.

Από πλευράς εισηγμένων, το «παρών» στη Νέα Υόρκη αναμένεται να δώσουν: Εθνική Τράπεζα, Εurobank, Αlpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Αττικής, Αεροπορία Αιγαίου, Σωληνουργεία Κορίνθου, Ελλάκτωρ, Folli Follie, ΓΕΚ Τερνα, Γρ. Σαράντης, ΕΧΑΕ, Ελληνικά Πετρέλαια, Ιντραλότ, Lamda Development, ΜΙG, Μέτκα, ΜLS Multimedia, Motor Oil, Μυτιληναίος, ΟΠΑΠ, Πλαίσιο, Τέρνα Ενεργειακή, Πλαστικά Θράκης και Τιτάν.

Οι τράπεζες μεταξύ των πρωταγωνιστών καθώς βρίσκονται σύμφωνα με τα έως τώρα επίσημα στοιχεία της ΕΧΑΕ στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα περισσότερα ραντεβού. Τα funds που φέτος θα συναντήσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και αναμένεται να προσεγγίσουν τα 100.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v