Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 9 2007

ΕΔΡΑΣΗ: Η αποτίμηση και το ποσοστό στη ΒΙΟΤΕΡ

Πολύ κάτω από τη λογιστική της αξία διαπραγματεύεται η Έδραση (περίπου 40 εκατ. κεφαλαιοποίηση, έναντι ιδίων κεφαλαίων 51 εκατ. στις 31/9/2006) και όσοι ξέρουν από κατασκευές γνωρίζουν ότι η εισηγμένη μόνο… ”σαπάκι” δεν είναι.

Εξ ου και βρίσκεται σε συζητήσεις για συνεργασία με ξένες εταιρίες, κυρίως για την περιοχή της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης καθώς και των Βαλκανίων, όπως η ίδια ενημέρωσε χθες το Χ.Α.

Η ΕΔΡΑΣΗ κατέχει ηγετικό ρόλο στις εκσκαφές και θεμελιώσεις και πρόκειται να ωφεληθεί από την προσδοκώμενη άνοδο των κατασκευαστικών εργασιών, καθώς συνεργάζεται υπεργολαβικά με όλους τους μεγάλους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Τα χρηματοοικονομικά της είναι υγιή και προσεχώς θα ωφεληθούν περαιτέρω από την επικείμενη πώληση των κάτι λιγότερο από 1,5 εκατ. μετοχών ΒΙΟΤΕΡ που της έχουν απομείνει.

Και βέβαια (διότι κι αυτό έχει... ενδιαφέρον) η ολοκλήρωση αυτών των πωλήσεων θα απελευθερώσει τη ΒΙΟΤΕΡ από το υπάρχον stock overhang και μετά… ό,τι ήθελε προκύψει!

Ιδίως αν αληθεύει ότι η έξοδος της ΕΔΡΑΣΗ θα αποτελέσει ”σήμα” για την περαιτέρω δραστηριοποίηση των ”φρέσκων” και οικονομικά ισχυρών μετόχων της ΒΙΟΤΕΡ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v